Rocor Kantoorinrichting

Bel voor informatie: 03-213 78 78

Ergonomie

Ergonomische hulpmiddelen

Een kantoor dat voldoet aan de Arbo-regels en Europese normeringen ten aanzien van ergonomie is nog geen Human Office. Dat is het pas als elke medewerker zijn of haar eigen werkplek ook echt aan kan passen aan de specifieke individuele wensen. Het toepassen van ergonomische oplossingen binnen het gekozen inrichtingsconcept, toegesneden op elke individuele werkplek, vraagt dan ook om veel kennis. Kennis van mensen, van organisaties, van werkplekinrichting en vooral van kennis op het gebied van producten die het mogelijk maken om aan alle wensen en eisen tegemoet te komen.

In de onderstaande collectie tonen wij u een overzicht van ergonomische producten die de werkplek met recht inrichten voor de individuele behoeften van de gebruiker. De ergonomische hulpmiddelen van De Projectinrchter zijn altijd hoogwaardig van kwaliteit, vaak spannend van vormgeving en altijd toegerust op de taak waarvoor ze zijn ontworpen.

Belangrijk is hierbij wel te beseffen dat een standaard 'broodje ergonomie' niet bestaat: wat voor de ene werknemer een uitstekende oplossing is, kan bij een ander klachten doen ontstaan of toenemen. Een goede inventarisatie gekoppeld aan een individueel advies blijft dan ook de enige garantie voor een gezonde werkplek!

6 artikel(en)

per pagina