computer bureau kopen

Bureau online kopen

Is uw oude bureau toe aan vervanging en wilt u een nieuw bureau eenvoudig online kopen? Dan bent u bij Rocor Kantoorinrichting aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod aan bureau’s in verschillende soorten en maten van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Naast het kopen van een bureau kunt u bij Rocor ook uw volledige kantoor opnieuw laten inrichten. Wij bieden een grote diversiteit aan verschillende diensten en kantoormeubilair aan. Bekijk ons volledige aanbod bureaus die u eenvoudig online kunt kopen of contact ons vrijblijvend voor meer informatie over de mogelijkheden of over een specifiek product. Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag.

Ergonomische bureaus

Wanneer u dagelijks veel tijd achter uw bureau besteed, is het belangrijk dat deze goed naar uw houding en hoogte afgesteld kan worden. Het kan voor uw rug, nek en armen goed zijn om regelmatig te staan. Daarom kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zit/sta bureau. Het meeste zit/sta meubilair kan elektrisch in hoogte worden versteld, waardoor u het bureau eenvoudig kunt verstellen. Zo profiteert u meteen van een gezondere werkplek. Daarbij kunt u het beste ook een ergonomische bureaustoel aanschaffen, zodat rugklachten worden voorkomen.

Uw volledige bureau werkplek laten inrichten

Naast het feit dat u bij ons terecht kunt voor het kopen van een bureau, kunnen wij u ook helpen bij het volledig opnieuw inrichten van uw werkplek. Wij zijn gespecialiseerd in de totaalinrichting van A tot Z, waarbij we alles voor u uit handen nemen. Van slopen tot schilderen, wij ontzorgen u volledig. U kunt er hierbij zowel voor kiezen om één kamer te laten of een heel kantoorpand. Wij denken graag met u mee en adviseren u bij het maken van keuzes. Onze interieurspecialisten staan graag voor u klaar.

Uw bureau snel en eenvoudig online kopen bij Rocor

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een bureau online? Dan staan wij bij Rocor graag voor u klaar. Bekijk ons volledige aanbod bureaus en u kunt via de producten eenvoudig een offerte aanvragen. Wij zullen dan een gepaste prijs voor u opstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte profiteert u bij ons van snelle levering in zowel Nederland als België. Daarnaast heeft u bij ons altijd één contactpersoon die volledig op de hoogte is van uw situatie. Hoe fijn is dat? Contact ons gerust voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak