Altijd netjes onderhouden

Onze service stopt niet na het leveren, plaatsen en monteren van onze kantoormeubelen of het opleveren van een inrichtingsproject. Wij verzorgen ook het onderhoud. Speciaal voor u, als extra service. Zo zorgen onze ervaren monteurs snel voor een oplossing bij eventuele schade of defecten. En onze professionele schilders geven uw kantoor in een handomdraai een frisse look. Kortom: zorgeloos werken met ons kantoormeubilair.

Strak in de lak

Een nieuw kleurtje kan heel veel doen voor de uitstraling van uw kantoor. En ook uw kantoormeubelen schitteren weer tegen een mooi en eigentijds behang. Rocor verzorgt al het schilderwerk op kantoor, zowel binnen als buiten. Ook kunt u bij ons terecht voor behangen en spuitwerk. We werken uitsluitend met de beste producten en materialen om het onderhoud te minimaliseren.

Ook zorgeloos werken? Bestel dan uw kantoorinrichting bij Rocor. Bel+32 (0)3 2137878 voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Copyright 2021 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

COVID-19 maatregelen

De showroom van Rocor is op afspraak geopend, maak hiervoor een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Wij volgen de huidig geldende maatregelen voor het gewest Antwerpen. Raadpleeg onze pagina over de maatregelen op deze website. Wij volgen de laatste ontwikkelingen en maatregelen zodat wij uw en onze veiligheid kunnen garanderen.

Naar de COVID-19 pagina   of     Maak een afspraak