Van inspiratie naar realisatie

Een comfortabel antwoord op uw interieurbehoefte. Daar draait het om bij projectinrichting. Innovatieve, kwalitatieve designs die helemaal zijn afgestemd op uw wensen en gebruik. Het leven op de werkvloer aangenaam maken, dat is ons doel.

Wat uw project ook inhoudt, wij leveren aantrekkelijke, flexibele, functionele, duurzame en ergonomische werkplekken die inspireren en succes brengen. Een complete oplossing voor uw totale projectinrichting.

Producten op maat

Het mooie is dat onze producten zo zijn gemaakt dat wij ze kunnen aanpassen aan uw specifieke eisen. Want wij weten dat projectinrichting maatwerk is. Zelfs bij grote orders is Rocor in staat om snel en efficiënt speciale oplossingen te ontwikkelen en uit te voeren. Wij zien uw eisen en wensen als een constante bron van waardevolle ideeën voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Interieurbouw die bij u past.

 

Eén aanspreekpunt voor alles

Bij projectinrichting komt veel kijken. En omdat Rocor alle disciplines in huis heeft, zijn wij uw projectpartner. Van alleen een ontwerp tot complete verbouwing: Rocor coördineert alle fases zelf. Met als voordeel dat u één aanspreekpunt heeft. Voor alles.

Rocor projectinrichting biedt

  • Een aangenamere werkomgeving
  • Professionelere klantuitstraling
  • Oplossingen op maat
  • Efficiënt uitvoeringsproces
  • Heldere communicatie

Ook een aangenamere werkomgeving creëren? Bel dan naar +32 (0)3 2137878 voor meer informatie over projectinrichting door Rocor.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak