Renoveren: bij de tijd blijven

Een tijdloos en up-to-date kantoor is een voorwaarde voor succes. Een plek waar medewerkers met plezier werken en waar klanten graag naartoe komen. Ook verhoogt het de waarde van uw vastgoed. Rocor helpt u bij de renovatie van uw pand. Of het nu gaat om een enkele werkkamer of de hele gevel, ons team van specialisten staat voor u klaar.

Duurzaam ondernemen

Een duurzaam en energiezuinig kantoorgebouw gaat verder dan tijdloos meubilair. Rocor renoveert uw bestaande pand zodat het weer bruikbaar wordt volgens de huidige normen en maatstaven. Een kantoor van nu waar medewerkers weer met enthousiasme werken en klanten met trots worden ontvangen.

 

Slim renoveren

Van sloop met vervangende nieuwbouw tot gedeeltelijke vernieuwing, wij zorgen voor een uitgebreid en overzichtelijk plan van aanpak. Een compleet advies, van vloer tot plafond. En met oog voor uw budget.

Weten of uw kantoor klaar is voor de toekomst? Bel +32 (0)3 2137878 voor een vrijblijvende afspraak.

Copyright 2021 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

COVID-19 maatregelen

De showroom van Rocor is op afspraak geopend, maak hiervoor een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Wij volgen de huidig geldende maatregelen voor het gewest Antwerpen. Raadpleeg onze pagina over de maatregelen op deze website. Wij volgen de laatste ontwikkelingen en maatregelen zodat wij uw en onze veiligheid kunnen garanderen.

Naar de COVID-19 pagina   of     Maak een afspraak