interieurstylist kantoor

Interieurstylist inhuren op kantoor

Is uw bedrijfspand of kantoor toe aan een make-over en bent u van plan om uw kantoor een geheel andere uitstraling te geven? In dat geval kan het inhuren van een professionele interieurstylist op kantoor een erg goed idee zijn. Zij hebben jarenlang ervaring binnen het vak en kunnen u daarom als geen ander een goed advies geven voor uw interieur. 

De interieurstylisten van Rocor zijn gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfspanden en kantoren. Zij maken er een uitdaging van om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen en daarnaast een fijne werkplek te creëren voor u en uw collega’s. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag. 

Wat kan een interieurstylist voor uw kantoor betekenen?

Wanneer u een kantoor opnieuw wilt laten inrichten, kunt u dit het beste in samenwerking doen met een interieurstylist. De stylist zal aan de hand van uw wensen aan de slag gaan met het ontwerpen van een sfeervolle en efficiënte kantoorruimte. Dankzij de jarenlange werkervaring binnen het inrichten van kantoren, weten zij als geen ander wat de beste inrichting is voor uw kantoor. Hierbij zullen alle eigenschappen van een modern kantoor worden meegenomen zoals veel lichtinval, flexibele werkplekken, ergonomisch meubilair en het gebruik van beplanting. Daarnaast zijn open ruimtes en fijne vergaderplekken ook een must bij het inrichten van een modern kantoor waar op een efficiënte manier gewerkt kan worden. 

interieurstyliste kantoor

Maatwerk interieuradvies van Rocor

Het ontwerpen van een productieve, plezierige en fijne werkomgeving begint vaak bij het maken van een ontwerp. In onze projectstudio’s komen de ideeën tot leven en wordt aan de hand van de nieuwste software uw kantoor op schaal ingetekend. De plattegrond zal inclusief ramen, deuren en zelfs radiatoren voor u worden gemaakt. Het is zelfs mogelijk om de plattegrond in 2D of 3D te laten ontwerpen. Zo krijgt u een nog beter beeld van het uiteindelijke resultaat. Wij geven u hierbij een uitgebreid advies over het kleur- en materiaalgebruik, waardoor de inrichting van uw kantoor nog beter tot zijn recht komt. 

Interieurstylist inhuren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of de kosten voor het inhuren van een interieurstylist op kantoor? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij het realiseren van een fijn kantoor voor u en uw medewerkers. Vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie. 

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak