kantoorruimte inrichten

Een kantoor laten renoveren door Rocor

Is uw huidige kantoor verouderd en is deze toe aan een make-over? Dan is dit het perfecte moment om uw kantoor te laten renoveren door Rocor. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf die de totaaloplossing aanbiedt voor het renoveren van uw kantoor.

Een kantoor is en blijft een belangrijke plek waar u klanten ontvangt en waar uw medewerkers veel tijd doorbrengen. De productiviteit en het werkplezier ligt in een gerenoveerd kantoor stukken hoger. Kunt u niet wachten om uw kantoor te laten renoveren? Dan staat Rocor graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Uw kantoor binnen korte tijd laten renoveren

Bij Rocor zijn we al een flink aantal jaren actief in het renoveren van kantoren. Wij streven er iedere keer weer naar om het mooist eindresultaat neer te zetten aan de hand van een strakke planning. Zo kunt u binnen een korte tijd al genieten van een tijdloos en modern kantoorgebouw. Wij vinden het hierbij uiteraard belangrijk dat uw wensen worden nagestreefd. Vindt u bijvoorbeeld een duurzaam kantoor belangrijk of vindt u het belangrijk dat er genoeg plekken zijn om te relaxen? Wat u wensen ook zijn, onze interieurstylisten gaan graag voor u aan de slag.

kantoor renoveren

Van volledig kantoorgebouw tot gevelrenovatie

De verschillende soorten renovaties die Rocor uitvoert zijn erg breed. Of u nu alleen de gevel wilt laten renoveren of het volledige kantoorgebouw. Bij Rocor staan we in beiden gevallen graag voor u klaar. Het renoveren van het pand, creƫert niet alleen een beter beeld bij de klanten en medewerkers, het zorgt ook dat de waarde van uw vastgoed stijgt. Laat gerust aan ons weten welk deel van uw pand renovatie nodig heeft en wij denken graag met u mee.

Meer weten over een kantoor renoveren?

Wilt u meer weten over het laten renoveren van uw kantoor en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het realiseren van een nieuw kantoor, zodat u met een stralende glimlach uw personeel en klanten kunt ontvangen. Wat wilt u nog meer?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak