kantoorruimte inrichten

Kantoorinrichting kopen

Een kantoor is een plek waar u en uw collega’s veel tijd met elkaar doorbrengen. Het is daarom belangrijk dat u zich er fijn voelt en goed kan concentreren. Denk daarom bij het kopen van een kantoorinrichting goed na over wat het doel is van de de ruimte en welke uitstraling u naar klanten en uw collega’s toe wilt overbrengen. Wij denken graag met u mee, zodat het een kantoor wordt waar iedereen zich thuis voelt. 

Het is daarnaast ook mogelijk om alleen uw kantoorinrichting te kopen bij Rocor en dat u zelf de totaalinrichting verzorgt. Laat ons gerust weten wat we voor u kunnen betekenen. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen graag bij het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting. Contact ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

De totale inrichting van uw kantoor uit handen geven

Bij Rocor is het zowel mogelijk om losse kantoorartikelen te bestellen als voor de totaaloplossing te gaan. Wij zijn er in gespecialiseerd om grote projecten uit te voeren en volledige kantoorpanden in te richten. We werken hierbij vaak met een maatwerkoplossing, waarbij we in samenwerking met een architect uw wensen in kaart brengen en het kantoorpand volledig inrichten. Wij nemen hierbij van begin tot eind alles voor u uit handen. Zo hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken, hoe fijn is dat?

kantoorinrichting kopen

Ruim aanbod kantoormeubilair kopen of huren

Naast het aanbieden van totaaloplossingen en maatwerk kantoorinrichtingen, is het bij ons ook mogelijk om losse kantoormeubelen te huren of te kopen. Dit is vooral een goede keuze wanneer u maar enkele artikelen nodig heeft of wanneer u het meubilair maar voor kortere tijd nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar bureaustoelen, bureaus of kapstokken, bij ons vindt u het allemaal. Kiest u voor het kopen van uw kantoorinrichting bij Rocor, dan komen wij de producten, leveren, plaatsen en monteren op locatie. Wat wilt u nog meer? 

Meer weten over kantoorinrichting kopen bij Rocor?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het kopen van kantoorinrichting? De specialisten van Rocor kantoorinrichting staan voor u klaar. Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

U vindt bij ons meubilair in elke prijsklasse. Wanneer u de juiste meubels gevonden heeft komen wij dit zo snel mogelijk bij u op locatie leveren, plaatsen en monteren. Heeft u de meubels met spoed nodig? Geef dit dan bij u aankoop en en wij gaan voor u aan de slag. 

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak