Werk bewust, werk gezond

Zitten is het nieuwe roken. En bedenk dan dat uw kantoormedewerkers vaak meer dan tien uur per dag zitten. Om dit gebrek aan beweging te compenseren, adviseren bedrijfsartsen de zogenoemde ‘ergonomieformule’: 50 procent van de werkuren zitten, 25 procent staan en de rest van de tijd bewegen. Een fluitje van een cent met het ergonomische en flexibele kantoormeubilair van Rocor.

Dynamisch werken

Afwisselend zitten en staan en elk halfuur twee minuten bewegen is dé manier om gezondheidsproblemen te voorkomen. Rocor maakt dynamisch werken makkelijk met uniek en flexibel kantoormeubilair. Een ergonomische werkplek met een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau helpt uw medewerkers zittend en staand werken af te wisselen. Zonder inspanning. Kortom: fitness met één druk op de knop.

Kom in beweging

De hele dag door bewegen beschermt uw medewerkers tegen de risico’s van een zittende levensstijl. Onze verstelbare bureaus zijn eenvoudig en razendsnel te transformeren van een comfortabel zitbureau naar een actief stabureau. Ook bieden we hoge vergadertafels en ergonomische bureaufietsen. Uw winst? Een lager ziekteverzuim, een hogere productiviteit, betere ideeën en een blakende werksfeer.

Ergonomische bureaustoelen

Vaak hebben medewerkers ook fysieke klachten omdat hun bureau en bureaustoel niet goed zijn ingesteld. Ze zitten te hoog of te laag, wat leidt tot een verkeerde werkhouding. Wilt u weten hoe het bij u zit? Neem dan contact op voor een ergonomische werkplek- en zitinstructie. Met als resultaat: een werkplek waar iedereen energie van krijgt.

Ook uw verzuimcijfers verlagen en de productiviteit verhogen? Bel +32 (0)3 2137878 en maak direct een afspraak voor advies op maat.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak