Lekker licht

Het ideale kantoor biedt voldoende privacy, genoeg overlegplekken, verschillende werkplekken, zones waar je je in stilte kunt concentreren, uitzicht op groen en regelbare temperatuur. Maar natuurlijk ook voldoende licht. Direct, indirect en diffuus. Want verlichting is van invloed op productiviteit en welzijn. Rocor heeft een ruime collectie kantoorverlichting. Van vloer- en plafondlampen tot tafel- en wandlampen. Snoerloos en energiezuinig.

Zicht op licht

Goede kantoorverlichting voorkomt vermoeidheid, hoofdpijn en prikkende ogen. Vooral bij beeldschermwerk is visueel comfort heel belangrijk. De verlichting moet niet te fel zijn, maar ook niet te donker. Daarbij moet het licht gelijkmatig verdeeld zijn over de werkruimte. Met optimaal gebruik van het daglicht. En wist u dat oudere medewerkers meer licht nodig hebben dan jongere?

Juiste uitstraling

De juiste verlichting bepaalt mede de uitstraling van uw interieur. Klassiek, modern, stoer of decoratief; wij bieden alle soorten verlichting. Van betaalbaar tot design, voor elke ruimte. Of u nu zoekt naar interieurverlichting voor kantoor, designlampen voor uw restaurant, bureauverlichting voor een werkplek, geluidsisolerende lampen van vilt of sfeervolle wand- en plafondlampen, bij Rocor bent u aan het goede adres.

Weten hoe goed het zicht is op uw kantoor? Bel +32 (0)3 2137878 voor vrijblijvend advies. Eerst meer inspiratie opdoen? Download dan onze gratis catalogus.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak