Totaalinrichting van A tot Z

Ontmoeten, creëren, overleggen, scrummen, samenwerken, vergaderen, concentreren  en flexen. Er gebeurt van alles op een kantoor. Als specialist kan Rocor u volledig ontzorgen in alle facetten van kantoorinrichting. Met focus op uw bedrijfsactiviteiten en rekening houdend met ergonomie, normeringen, efficiency en duurzaamheid. Maar vooral ook met uw specifieke wensen en budget.

Volledig ontzorgen

Een vak apart, dat is het inrichten van een nieuw of bestaand kantoor. Rocor informeert, adviseert en motiveert u bij het maken van de juiste keuzes. Van slopen tot schilderen, van scheidingswanden tot systeemplafonds, van vloerbedekking tot kabelmanagement, van prullenbakken tot whiteboards, van verlichting tot ergonomische accessoires: Rocor neemt u de totaalinrichting van uw kantoor uit handen.

Eén kamer of een heel gebouw

Inrichten doen wij met zorg. Want het gebruik van de vierkante meters, de kleuren, de materialen, de lichtinval en het klimaat bepalen samen hoe uw medewerkers zich kunnen ontplooien. Heeft u behoefte aan projectinrichting, bent u toe aan renovatie of wilt u een zorgeloze turnkey oplossing? Een enkele kamer of een heel gebouw? Vertrouw dan op allround kantoorinrichter Rocor

Goed om te weten

Rocor is niet gebonden aan specifieke leveranciers, maar gaat op zoek naar kantoorinrichting die bij uw wensen past. Onafhankelijk, klantgericht en tegen een scherpe prijs.

Weten hoe u de juiste interieurkeuzes maakt?

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak