Moderne bureau inrichting

Kantoormeubels kopen bij Rocor kantoorinrichting?

Wanneer u een kantoor opnieuw gaat inrichten of uw huidige kantoor te klein is geworden en u deze wilt uitbreiden kunt u bij Rocor kantoorinrichting terecht. Wij beschikken over een ruim aanbod kantoormeubels die u kunt kopen. Voor elk budget vindt u een geschikte bureaustoel, bureau of accessoire.

De verschillende merken die u terugvindt binnen ons assortiment, leveren producten van de hoogste kwaliteit die jarenlang mee gaan. Of u nu op zoek bent naar een ergonomische bureaustoel of naar een zit-sta bureau, bij ons vindt u het allemaal. Bent u benieuwd of wij de kantoormeubels hebben die u zoekt? Onze interieurspecialisten staan voor u klaar om als uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via +32 (0)3 – 213 78 78 of stuur ons een e-mail op info@rocor.be. Wij helpen u graag.

Kantoorinrichting op maat

Het is bij Rocor zowel mogelijk om losse artikelen van onze kantoormeubels te kopen als om te kiezen voor een totale inrichting van uw gehele kantoor. Wij zullen u in beiden gevallen een passend advies geven zodat u en uw medewerkers in een fijne omgeving aan het werk kunnen gaan. Of dit nu thuis is of bij u op de zaak, wij passen ons graag aan op uw wensen. Onze interieurspecialisten komen graag bij u langs om te kijken hoe uw kantoor het efficiƫntst en sfeervolst kan worden ingericht. Daarbij kijken wij ook naar welke meubels en producten hier het beste bij passen en maken een passende offerte voor u op. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Kantoormeubels kopen

Waarom kantoormeubels kopen bij Rocor?

Wanneer u kantoormeubels wilt kopen, bent u bij Rocor kantoorinrichting aan het juiste adres. Wij werken met verschillende partijen samen waardoor wij u voor een voordelige prijs een ruim assortiment aan kantoorartikelen kunnen aanbieden. Wij zijn niet gebonden aan specifieke leveranciers maar gaan op zoek naar de kantoormeubels die bij u wensen passen. Kortom, wij zijn onafhankelijk, klantgericht en leveren meubels tegen een scherpe prijs. Doordat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben binnen het vak hebben wij voor elk kantoor de oplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Het is daarnaast ook mogelijk om bij ons langs te komen in de showroom in Wommelgem, waarbij wij u graag een nog beter inzicht geven in wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak