Barkrukken

Barkrukken

Luxe barkrukken kopen bij Rocor

Luxe barkrukken maken uw keuken, kantine of werkplek helemaal af. Dankzij de luxe en comfortabele zitting van de krukken kunt u er urenlang heerlijk op zitten. De krukken geven sfeer en maken de ruimte helemaal af.

Of u nu kiest voor barkrukken met armleuning, rugleuning of stapelbare barkrukken. Bij Rocor Kantoorinrichting vindt u het allemaal. Wij zijn een betrouwbare partner die is gespecialiseerd in totaalinrichtingen maar daarnaast is het bij ons ook mogelijk om losse barkrukken te kopen. Wij komen ze dan persoonlijk bij u afleveren tegen een scherpe prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom eens langs in onze showroom.

Design barkrukken in verschillende soorten en maten

Bent u op zoek naar unieke design barkrukken, die een echte eyecatcher zijn in de kantine van uw bedrijf of bij u thuis. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende barkrukken in allerlei soorten en maten. Of u nu gaat voor een opstapelbare of inklapbare barkruk of een barkruk met voetensteun en rugleuning, bij ons vindt u het allemaal.

Naast de verschillende soorten en kleuren vindt u op onze website ook een ruime keuze uit verschillende merken. Van merken als Atelier DeBerenn, LaPalma, Markant Office, MetaFox, Perfecta en Gaber. Kortom: bij ons vindt u een barkruk voor elk budget. Benieuwd naar de prijs van de kruk die u op het oog heeft? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Luxe barkrukken tegen een scherpe prijs

Bij Rocor vindt we het belangrijk om scherpe prijzen aan te bieden, zodat zowel u als klant als wij als verkoper blij worden van uw aankoop. Wij zijn een onafhankelijke partij die niet afhankelijk is bepaalde afspraken met leveranciers. Daarom zijn wij zowel prijstechnisch voordeliger en kunt u ons vertrouwen. Bij ons is de klant koning, waardoor u altijd gegarandeerd de beste klantenservice en ervaart.

Bestel uw luxe barkrukken direct bij Rocor

Kunt u niet wachten tot uw barkrukken in uw nieuwe kantine of keuken schitteren? Bestel de barkrukken dan meteen online. Vraag een vrijblijvende offerte aan of contact ons vrijblijvend. Het is uiteraard ook mogelijk om langs te komen in onze showroom. Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag over onze luxe barkrukken.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak