Ergonomische stoelen

Ergonomische stoelen

Heeft u regelmatig last van rugklachten of heeft u het gevoel dat u niet helemaal juist zit op uw oude kamer- of bureaustoel? Dan is een ergonomische stoel echt iets voor u. De ergonomische stoelen hebben veel invloed op uw houding en zorgen er voor dat u geen klachten meer ervaart.

De verkeerde stoel zorgt er namelijk voor dat je een pijnlijke rug, nek of voor schouderklachten. Zorg er voor dat uw ergonomische stoel op de juiste hoogte staat ingesteld en dat de rugleuning juist staat ingesteld. Bij de ergonomische stoelen van Rocor stelt u de stoel heel eenvoudig helemaal aan op basis van uw houding. Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk alle bovenstaande ergonomische stoelen of contact ons vrijblijvend voor meer informatie over een van onze stoelen.

Het voordeel van een ergonomische stoel

Wanneer u kiest voor een ergonomische bureaustoel profiteert u van vele voordelen. Het grootste voordeel is dat u hem volledig naar uw lichaam kunt aanpassen. De stoel ondersteund zo de onderrug waardoor u minder snel rugklachten zal krijgen. Ook kunnen de zithoogte en de armleuningen eenvoudig worden aangepast waardoor u altijd comfortabel zit. Doordat u comfortabel kunt zitten zal ook uw productiviteit en uw bewegingsvrijheid verhogen. Dit draagt bij aan een fijnere werkdag en meer werkplezier. Wat wilt u nog meer?

Waar moet een goede ergonomische bureaustoel aan voldoen?

Wanneer het een goede ergonomische stoel is vaak afhankelijk van uw wensen en uw klachten. Het kan handig zijn om de ergonomische stoel te testen zodat u zeker weet dat hij aansluit bij uw houding. Andere punten waar u op kunt letten bij het kopen van een ergonomische bureaustoel zetten we graag voor u op een rijtje:

  • In hoogte verstelbare armleuningen
  • Lendensteun (ondersteuning in de onderrug
  • Verstelbare zithoogte
  • Gewichtsregeling (zo zal op basis van uw lichaam de rugleuning
  • makkelijker naar achter kantelen.

Bestel uw luxe ergonomische stoel direct bij Rocor

Kunt u niet wachten om heerlijk comfortabel op uw ergonomische stoel te zitten? Bestel uw luxe ergonomische bureaustoel dan direct online. Vraag een vrijblijvende offerte aan of contact ons vrijblijvend. Het is uiteraard ook mogelijk om langs te komen in onze showroom. Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag over ergonomische stoelen.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak