Kantine Inrichting

Kantine Inrichting

Wilt u de kantine van uw kantoorpand, voetbalclub of andere werkplek een make-over geven? Dan bent u bij Rocor Kantoorinrichting aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod aan meubilair voor in de kantine. Van kantinestoelen tot kantinetafels en scheidingswanden, bij ons vindt u het allemaal.

Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om te gaan voor totaalinrichting van uw kantine. Wij zullen dan van A tot Z het hele proces voor u uit handen nemen zodat u en uw collega’s binnen no-time kunnen genieten van een gloednieuwe kantine. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over ons kantoormeubilair. Contact ons dan gerust voor meer informatie of maak een afspraak om langs te komen in de showroom.

Kantine inrichting op kantoor, school of sportclub

Een sfeervolle kantine wordt als steeds belangrijker ervaren binnen een kantoor, school of sportclub. Het is een plek waar u en uw collega’s of vrienden samen komt. U kunt hier bijvoorbeeld samen komen om nieuwe ideeën op te doen of bij te tanken van een drukke dag. Het is daarom belangrijk dat u zich hier op uw gemak voelt en er een positieve sfeer hangt. Fijn en comfortabel kantinemeubilair draagt hier zeker aan bij en maakt uw pauzes in de kantine een stuk aangenamer.

Kantinestoelen en kantinetafels tegen betaalbare kwaliteit

Bij Rocor beschikken we over een ruim aanbod kantinestoelen en kantinetafels van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. U vindt de stoelen en tafels in verschillende soorten en maten, waardoor er voor ieder bedrijf en voor elke stijl gepast meubilair te vinden is. Of u nu op zoek bent naar een hoge bartafel voor in de kantine of duurzame stapelbare kantinestoelen, bij ons vindt u het allemaal. Wij kunnen uw kantine inrichting daarnaast zowel in Nederland als in België tegen een betaalbare prijs. Vraag voor het meubilair wat u op het oog heeft vrijblijvend een offerte aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Rocor Kantoorinrichting staat voor u klaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het laten inrichten van uw kantine of het kopen van kantinemeubilair? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij adviseren u graag en denken met u mee over de inrichting van uw kantine. Het is ook altijd mogelijk om een afspraak te maken en langs te komen in onze showroom. Dan kunt u de kantoormeubels zelf testen en vergelijken.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak