Kantinestoelen

Kantinestoelen

Zijn uw oude kantinestoelen toe aan vervanging of bent u wegens uitbreiding op zoek naar nieuwe kantinestoelen? Dan bent u bij Rocor aan het juiste adres. Bij ons kunt u kantinestoelen kopen in verschillende soorten en maten. Dankzij het enorm brede aanbod is er voor ieder kantine een geschikte stoel te vinden. 

Of u nu op zoek bent naar een simpele zwarte kantinestoel voor een lage prijs of naar een luxere kantinestoel in verschillende kleuren? Bij ons vindt u het allemaal. Bekijk het volledige aanbod hierboven of contact ons vrijblijvend voor meer informatie over de verschillende kantinestoelen. Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u er graag meer over. Het is daarnaast ook mogelijk om op afspraak langs te komen in onze showroom in Wommelgem. Daar kunt u het meubilair testen en met eigen ogen bewonderen. 

Kantinestoelen in verschillende soorten en maten

Bij Rocor vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten kantinestoelen. Van stoelen voor in de buitenkantine tot multifunctionele stapelbare kantinestoelen, die ook in kerken, scholen of ziekenhuizen gebruikt kunnen worden. De verschillende stoelen zijn verkrijgbaar in diverse aantallen, of u er nu maar 2 of 100 nodig heeft, het is allemaal mogelijk bij Rocor. Verder heeft u hierbij vaak ook de keuze in welke kleuren u de stoelen het liefst wilt hebben. Gaat u voor designstoel in het groen of kiest u voor een simpele variant? Het is daarnaast ook bij ons ook mogelijk om tweedehands kantinestoelen te kopen of kantinestoelen te huren.

Altijd snelle levering en goede service

Als de specialist in het leveren van kantoormeubilair bieden wij altijd snelle levering aan. Wij komen de kantinestoelen zo snel mogelijk bezorgen, plaatsen en monteren. Wilt u de meubels nu nog sneller laten leveren wegens bijvoorbeeld brand of waterschade, dan kunt u contact opnemen met ons speciale spoednummer en kunnen wij er voor zorgen dat u vandaag nog nieuw meubilair heeft. 

Meer weten over het kopen van kantinestoelen? 

Als u een vraag heeft of graag een persoonlijk advies wilt ontvangen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag wanneer u kantinestoelen wilt kopen. We heten u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, maak een afspraak en kom gezellig langs. 

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak