Thuiswerkplek

Thuiswerkplek

Thuiswerken is een blijvend onderdeel geworden van ons dagelijks leven en dit zal naar verwachting ook nog wel lang zo blijven. We zijn er met z’n allen toch een beetje aan gewend en vinden het fijn om niet iedere dag naar kantoor heen en weer te hoeven rijden. Hierdoor mag kwalitatief meubilair voor uw thuiswerkplek natuurlijk niet aan uw inboedel ontbreken.

Bij Rocor vindt u een ruim assortiment aan artikelen die uw thuiswerkplek nog fijner maken. Één van de populairste thuiswerk producten binnen ons aanbod is toch wel de ‘Markant Hybrid Home’, dit dynamische bureau kan helemaal ingeklapt worden waardoor het geen ruimte inneemt in uw woonkamer. Wilt u meer weten over dit product of één van onze andere meubels? Vraag een vrijblijvende offerte aan of contact ons.

Alle benodigdheden voor uw thuiswerkplek

Bij ons vindt u alle benodigdheden voor het thuiswerken op één plek. Of u nu op zoek bent naar een in hoogte verstelbaar bureau of naar monitorarm voor thuis aan de muur? Bij ons vindt u het allemaal. Binnen deze categorie vindt u vooral producten die worden aangeschaft voor thuis, maar ook de bureaustoelen kunnen natuurlijk niet ontbreken in uw thuiswerkplek.

Wanneer u niet alleen losse meubels of accessoires nodig heeft voor uw thuiswerkplek, maar het kantoor volledig wilt laten inrichten, kunt u ook bij ons terecht. Binnen ons team vindt u een aantal ervaren interieurontwerpers die u graag adviseren over het inrichten van uw thuiswerkplek.

Bestel uw meubilair voor uw thuiswerkplek direct online

Kunt u niet wachten om gebruik te gaan maken van uw nieuwe thuiswerkplek? Dat snappen wij maar al te goed en zullen er daarom alles aan doen om de meubels zo snel mogelijk bij u te leveren. Bij ons profiteert u daarnaast altijd van betaalbare kwaliteit en staan wij bekend als persoonlijk, betrouwbaar en klantgericht. Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met uw thuiswerkplek.

Meer weten? Rocor staat voor u klaar

Wilt u meer weten over het meubilair voor uw thuiswerkplek of heeft u bepaalde vraag over een product binnen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of klik om de button ‘meer informatie’ bij het product. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder bij het vinden van de benodigdheden waar u naar op zoek bent.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak