Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Denkt u erover na om uw kantoorpand een makeover te geven? Dan ontkomt u er natuurlijk niet aan om vergaderstoelen te kopen of te huren. Een vergaderstoel is vaak een belangrijk onderdeel van een kantoorpand en dient daarom met aandacht en enige kennis uitgekozen te worden. De stoel moet namelijk geschikt zijn om lang op te kunnen zitten met een actieve zithouding en hij moet mooi passen binnen het geheel van de ruimte.

Binnen het aanbod vergadermeubilair van Rocor vindt u een erg ruime keuze aan verschillende stoelen die een toevoeging zijn aan uw vergaderruimte. De stoelen hebben een professionele uitstraling en zijn erg comfortabel. Bent u benieuwd of u binnen ons aanbod de vergaderstoelen kunt kopen waar u naar op zoek bent? Bekijk ons volledige aanbod of contact ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

Waar op letten bij vergaderstoelen kopen?

Wanneer u vergaderstoelen gaat kopen is het goed om op een aantal punten te letten. Wij zetten ze voor u op een rij, zodat u beter een keuze kunt maken.

  • Het zitcomfort van de stoel. Bij veel bedrijven wordt vaak urenlang vergaderd. Het is daarom wel belangrijk dat de stoel comfortabel zit en u bijvoorbeeld geen pijn in uw rug krijg. Bij Rocor is het mogelijk om in de showroom langs te komen en de verschillende stoelen te testen.
  • De uitstraling van de stoel. Het is uiteraard ook belangrijk dat de stoel binnen de ruimte past en een professionele uitstraling heeft. Wanneer uw zakenpartners of klanten op bijvoorbeeld een houten krukje laat zitten zal dit niet professioneel over komen.
  • Levertijd en garantie. Wanneer u de stoelen snel nodig heeft is het wel belangrijk dat er geen maandenlange levertijd op zit. Bij Rocor profiteert u altijd van snelle levering. De garantie verschilt per artikel, maar is meestal rond de 3 jaar.

Vergaderstoelen in verschillende soorten en maten

Rocor beschikt over een erg uitgebreid assortiment aan nieuwe en tweedehands vergaderstoelen. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Van stapelbare stoelen tot multifunctionele draaistoelen met wieltjes. Bij Rocor vindt u het allemaal. Wij zijn uw adres voor nieuwe vergaderstoelen tegen een betaalbare prijs.

Rocor Kantoorinrichting staat voor u klaar

Als u een vraag heeft of graag een persoonlijk advies wilt ontvangen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag wanneer u vergaderstoelen wilt kopen. We heten u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, maak een afspraak en kom gezellig langs.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak