kantoorruimte inrichten

Kantoorruimte inrichten

Is uw kantoor toe aan een make-over of bent u toe aan iets nieuws? Dan staan wij van Rocor Kantoorinrichting graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en inrichten van kantoorpanden. Of u nu een kleine vergaderzaal wilt laten inrichten of uw volledige kantoorpand, wij denken graag met u mee en kijken er naar uit om aan de slag te gaan.

Wij werken samen met ervaren interieurontwerpers die aan de hand van uw wensen aan de slag gaan met het maken van een ontwerp. Wij kunnen daarnaast het volledige project voor u uit handen nemen. Bij onze turnkey kantoorinrichting hoeft u zich nergens druk over te maken. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Turnkey kantoorinrichting

Het opnieuw inrichten van een nieuw of bestaand kantoorpand is een vak apart. Wij adviseren, informeren en motiveren u graag bij het maken van de juiste keuzes. Uiteraard zal hier gefocust worden op uw bedrijfsactiviteiten en houden we rekening met ergonomie en duurzaamheid. Wij zullen u het gehele proces volledig ontzorgen van het regelen van een schilder, het slopen en de interieurbouw tot het overdragen van de sleutel. U hoeft nergens naar om te kijken. Hoe fijn is dat? Zo kunt u zich focussen op waar u goed in bent, dan doen wij dat ook!

Toekomstgericht een kantoorruimte inrichten

Bij Rocor vinden we het erg belangrijk om toekomstgericht te denken en ontwikkelen daarom vaak kantoorinrichtingen die toekomstgericht is en waar ruimte is voor groei binnen de organisatie. Daarnaast speelt duurzaamheid en efficiƫntie bij het inrichten van uw kantoor ook een grote rol. Wij denken graag met u mee zodat uw kantoor volledig op uw wensen zal aansluiten. Laat ons gerust weten wat u in gedachten heeft en wij adviseren u graag.

Rocor staat voor u klaar

Wilt u meer weten over de kosten of mogelijkheden voor het inrichten van uw kantoorruimte? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak met ons. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe kantoorinrichting.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak