Huur of lease uw kantoormeubilair

Efficiënt, effectief en gezond werken ligt binnen handbereik met de kantoormeubelen van Rocor. Werken waar, wanneer en met wie u wilt. Ook als het om tijdelijke werkplekken gaat. Naast huren kunt u ons kantoormeubilair ook leasen. Oftewel: betalen voor gebruik. Dit is vaak voordeliger als u voor een langere periode complete werkplekken nodig heeft

Betaal een vast bedrag per maand

Een nieuw kantoor inrichten kan veel geld kosten. Vooral als u een bepaalde uitstraling in gedachten heeft. Om de liquiditeit van uw bedrijf niet aan te tasten, kunt u het meubilair bij ons leasen. Zo worden de kosten gespreid over een langere periode en krijgt u meer vrijheid om kantoormeubilair aan te schaffen dat volledig bij uw wensen aansluit. Bij lease betaalt u, net als bij een leaseauto, een vast bedrag per maand.

Meubilair teruggeven, opnieuw leasen of kopen

Na afloop van de leaseperiode kunt u – afhankelijk van de gekozen overeenkomst – de  geleasde kantoormeubelen teruggeven, overnemen of verder leasen. Uiteraard kunt u ook een nieuwe leaseovereenkomst afsluiten voor nieuwe up-to-date kantoormeubelen.

Weten wat voor u voordeliger is, huren of leasen? Bel dan met onze specialisten op +32 (0)3 2137878. Wij adviseren u geheel vrijblijvend.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak