Ontdek het meubilair van Bejot

Bejot is een klantvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk bedrijf. Een belangrijk onderdeel van strategische activiteiten, cultuur en managementfilosofie is onze milieuzorg.

Begonnen als een kleine meubelmakerij, is het bedrijf gedurende 25 jaar een dynamisch groeiende fabrikant van bureaustoelen en fauteuils geworden.
Op dit moment hebben we meer dan 140 mensen in dienst en de maandelijkse productie bedraagt ongeveer 10 000 stoelen en fauteuils.

Elk jaar breidt Bejot uit en plant verdere investeringsuitgaven. Onze trots zijn moderne machines die we de afgelopen 5 jaar hebben gekocht. Bejot werkt dagelijks met erkende ontwerpers dankzij de ontwerpers van nieuwe modellen die zich altijd onderscheiden door originaliteit en functionaliteit.

Naar de website van Bejot

Copyright 2021 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

COVID-19 maatregelen

De showroom van Rocor is op afspraak geopend, maak hiervoor een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Wij volgen de huidig geldende maatregelen voor het gewest Antwerpen. Raadpleeg onze pagina over de maatregelen op deze website. Wij volgen de laatste ontwikkelingen en maatregelen zodat wij uw en onze veiligheid kunnen garanderen.

Naar de COVID-19 pagina   of     Maak een afspraak