Ontdek het meubilair van Dutchcreen

Bij DUTCHCREEN wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Zodoende staan we 100% achter onze producten. We zoeken altijd naar oplossingen die net even anders zijn. Naar optimaal gebruiksgemak, een verrassende uitstraling en een eerlijke prijs-/kwaliteitverhouding.

Altijd een oplossing
Elke dag zijn we bezig onze producten verder te ontwikkelen. Het feit dat productie in eigen beheer plaatsvindt is daarbij van groot belang. Op die manier zijn we nauw betrokken, kunnen we flexibel inspelen op klantspecifieke vragen en blijven we als bedrijf toegankelijk.

Het belang van goede akoestiek
Omdat ruimtes sterk visueel worden ontworpen en ingedeeld, krijgt akoestiek vaak onvoldoende aandacht. Dit is een gemiste kans, want hoewel onzichtbaar is akoestiek toch van enorm belang. Bekijk deze interessante TED-video over de invloed van akoestiek op onze gezondheid en prestaties op scholen en in het bedrijfsleven.

Duurzaamheid
We zijn er trots op dat we keuzes maken waarbij eerlijke productie en een zo laag mogelijke milieubelasting een belangrijke rol spelen. Zo worden belangrijke onderdelen van de producten opgebouwd uit gerecyclede materialen en is 95% van het eindproduct recyclebaar.

Naar de website van Dutchcreen

Copyright 2020 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

COVID-19 maatregelen

De showroom van Rocor is op afspraak geopend, maak hiervoor een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Wij volgen de huidig geldende maatregelen voor het gewest Antwerpen. Raadpleeg onze pagina over de maatregelen op deze website. Wij volgen de laatste ontwikkelingen en maatregelen zodat wij uw en onze veiligheid kunnen garanderen.

Naar de COVID-19 pagina   of     Maak een afspraak