Moderne bureau inrichting

Tips voor een moderne bureau inrichting

Wilt u uw bureau of kantoor op een moderne manier inrichten of laten inrichten? Dan staan wij bij Rocor voor u klaar. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw bureau en geven u een aantal tips over hoe u het beste te werk kunt gaan. 

Een moderne bureau inrichting straalt klasse en professionaliteit uit. Dit is van essentieel belang wanneer u klanten over de vloer wilt ontvangen. Maar ook voor uw werknemers is het een plek waar zij veel tijd doorbrengen. Daarom is het belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen op de werkvloer. Met een moderne bureau inrichting zal dit ongetwijfeld het geval zijn. Bent u benieuwd hoe u deze fijne sfeer op de werkvloer kunt creëren? Bekijk dan onze onderstaande tips of contact ons vrijblijvend voor een persoonlijk advies. 

Moderne bureau inrichting

Tips voor het zelf inrichten van een modern bureau

Wanneer uw kantoor toe is aan een nieuwe inrichting en uw wilt dit op een moderne manier doen, zijn er een aantal kenmerken waar u bureau inrichting aan kan voldoen. Bekijk onderstaande tips en doe inspiratie op.

  • Tip 1: zorg voor voldoende daglicht. Hoe meer daglicht hoe beter. Daglicht geeft werknemers energie. Onvoldoende daglicht zorgt voor een slechtere concentratie en laat de ruimte daarnaast kleiner lijken. 
  • Tip 2: gebruik meer groen. Planten of bloemen geven een heel andere sfeer aan een ruimte. Het draagt bij aan een positieve energie en de planten zorgen ook nog eens voor zuurstof. Zorg er wel voor dat de planten goed worden verzorgt, niemand zit te wachten op dode of uitgedroogde planten. 
  • Tip 3: gebruik ergonomische meubilair. De gezondheid van uw werknemers is erg belangrijk. Werk daarom met goed zitmeubilair en eventueel verstelbare zit/sta bureau’s. Hierdoor zal de werkhouding verbeteren wat weer ten goede komt van de productiviteit van de werknemers. 
  • Tip 4: flexibele werkplekken. Bij een moderne bureau inrichting mogen flexibele werkplekken natuurlijk niet ontbreken. Flexibele werkplekken dragen bij aan meer creativiteit op de werkvloer en geven uw collega’s een gelijkwaardig gevoel. 

Uw totale bureau inrichting uit handen geven 

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw kantoor deels zelf of helemaal zelf in te richten, maar het is ook mogelijk om het volledig uit handen te geven. Bij Rocor bieden we de mogelijkheid om voor Turn Key Kantoorinrichting te kiezen. Hierbij hoeft u zelf nergens naar om te kijken en nemen wij de volledige inrichting en afwerking voor u uit handen. Van het schilderen van de muren tot het in elkaar zetten van de bureau’s. Wij gaan graag voor u aan de slag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw moderne bureau inrichting of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contact formulier. Wij helpen u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak