Aangenaam, dit is Rocor

Specialist in kantoormeubelen, kantoorinrichting, akoestiek en kabelmanagement. Als totaalinrichter bieden wij al ruim 25 jaar meer dan een werkplek. Onze uitgebreide collectie – van betaalbaar tot design – stelt u in staat om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Ongeacht of u onze producten koopt, huurt of leaset. Ook begeleiden we u bij de totaalinrichting van uw ideale kantoor. Van projectinrichting, renovatie en turnkey tot interieuradvies en onderhoud. Kortom: Rocor heeft voor elk kantoor een oplossing.

Onafhankelijk advies

Rocor is actief in België en Nederland. We zijn niet gebonden aan specifieke leveranciers, maar gaan op zoek naar de kantoorinrichting die het beste bij uw bedrijfsvoering past. Onafhankelijk, klantgericht en tegen een scherpe prijs.

Klant is echt koning

Onze drijfveer? Optimale klanttevredenheid. Dit betekent dat wij alles op alles zetten om u te helpen met uw interieurvraag. Hoe specifiek die ook is. Van de juiste bureaustoelen leveren, ergonomische werkplekken ontwerpen en een eigentijdse vloer leggen tot systeemwanden plaatsen, het lichtplan uitvoeren en uw nieuwe bedrijfspand sleutelklaar oftewel turnkey opleveren. Ons werk zit er pas op als u helemaal tevreden bent.

Persoonlijk contact

Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, hoe beter wij u kunnen helpen. Persoonlijk contact vinden wij daarom erg belangrijk. Rocor heeft alle expertise onder één dak, waardoor we u van a tot z kunnen ontzorgen als het gaat om kantoorinrichting. Snel en flexibel. Uw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Betrouwbare partner

Als no-nonsense organisatie houden we niet van loze beloftes en blabla. Daarom doen we wat we beloven, reageren we snel, zeggen we wat we doen en leveren we op tijd. En dat alles tegen een scherpe prijsstelling.

Goed om te weten!

Heeft u met spoed meubilair nodig na brand of waterschade? Wij zijn dag en nacht bereikbaar en kunnen leveren binnen 24 uur. Dus bent u op zoek naar een klantgerichte kantoorinrichter die u als koning behandelt? Ervaar het direct en bel naar +32 (0)3-213 78 78.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak