Showroom

Overtuig uzelf

Wilt u onze kwaliteitsmeubelen eerst zien en testen om helemaal overtuigd te raken? Bezoek dan op werkdagen vrijblijvend onze showroom. U krijgt professioneel en persoonlijk advies over ergonomische bureaustoelen en in hoogte verstelbare zit-stabureaus. Ook laten wij u zien hoe u uw bedrijfsrendement verhoogt met mooie, duurzame kantoorinrichting. Dus overtuig uzelf tijdens een bezoek aan onze toonzaal nabij Antwerpen. Wij verwelkomen u heel graag.

 

Maak een afspraak

Om u alle aandacht te geven die u verdient, adviseren wij een afspraak te maken. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste adviseur aanwezig is. Met als direct resultaat: een advies op maat voor bijvoorbeeld de herinrichting van uw kantoorpand, een interne verbouwing, een duurzame renovatie, het juiste type werkplekken, het verbeteren van de akoestiek of de aanschaf van ergonomische bureaustoelen.

Inspiratie opdoen voor uw bedrijfsinrichting?

Bezoek onze showroom in Wommelgem. Maak vandaag nog een afspraak via +32 (0)3-213 78 78.

Copyright 2021 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

COVID-19 maatregelen

De showroom van Rocor is op afspraak geopend, maak hiervoor een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Wij volgen de huidig geldende maatregelen voor het gewest Antwerpen. Raadpleeg onze pagina over de maatregelen op deze website. Wij volgen de laatste ontwikkelingen en maatregelen zodat wij uw en onze veiligheid kunnen garanderen.

Naar de COVID-19 pagina   of     Maak een afspraak