Plexiglas scherm staand / hangend

Plexiglas biedt de mogelijkheid om verspreiding van virussen en bacteriën te voorkomen. Het BARRIO plexiglas scherm biedt veilige en subtiele infectiebescherming. Garandeer meer veiligheid en zekerheid voor uw klanten en personeel met behulp van een staand of hangend plexiglas scherm. 

Plexiglas scherm 

Wanneer u plexiglas inzet binnen uw onderneming kunt u uw klanten en medewerkers makkelijker beschermen tegen nies- en hoestdruppels. Er is namelijk geen sprake van direct contact. Plexiglas is daarnaast een veelzijdig materiaal. Het is erg licht, goedkoop en uiterst sterk. Plexiglas moet voorzichtig behandeld worden, omdat het snel krast. Echter, de kans op breuk is dan weer erg klein. 

Staand scherm 

In ons assortiment hebben we staande plexiglas schermen beschikbaar. Deze kunnen neergezet worden tussen bijvoorbeeld bureaus in een kantoorpand of tussen tafeltjes op het terras. Met behulp van de stelvoeten, klemmen en voetplaten, kan het plexiglas scherm makkelijk gepositioneerd worden. Het gebruik van een staand scherm geeft extra flexibiliteit want het scherm is eenvoudig te verplaatsen, mede omdat het materiaal zo licht is.  

Hangend scherm

Is het niet mogelijk om het scherm neer te zetten? Hang het dan op. Met behulp van een handig ophangsysteem kan het plexiglas scherm snel en gemakkelijk opgehangen worden. Bevestig het scherm aan uw plafond en hang het boven de balie, kassa of het bureau. Het voordeel van een hangend scherm is dat de onderzijde open kan zijn om bijvoorbeeld objecten, geld en artikelen uit te kunnen wisselen. 

Afmetingen

Bij aflevering van het scherm kunt u de folie verwijderen en het scherm schoon maken met een microvezeldoek of water.Wij bieden de mogelijkheid een plexiglas scherm in de maten 1000 mm x 800 mm en 1200 mm x 800 mm te bestellen. Zijn deze maten niet geschikt voor u? Dan kunt u er ook voor kiezen om het scherm op maat te laten maken. Hoe groter en passender het scherm, hoe effectiever de werking. Houdt hier dus rekening mee!

Direct bestellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak