Preventiescherm

Afstand bewaren is tegenwoordig belangrijker dan ooit. De huidige 1,5 m samenleving zorgt echter voor extra problemen bij veel ondernemers. Hoe bewaart u afstand tussen uw medewerkers en klanten op bijvoorbeeld het terras of in de supermarkt? Met behulp van een preventie scherm kunt u ervoor zorgen dat virussen en bacteriën niet worden verspreid.  

Preventie scherm 

Corona verspreid zich via nies- en hoestdruppels. Het is daarom van belang in de elleboog te niezen en hoesten. De kans op besmetting wordt aanzienlijk verlaagd met behulp van een preventie scherm. Mensen komen minder makkelijk met elkaar in contact waardoor de verspreiding van virussen en bacteriën in mindere mate aanwezig is. Het preventie scherm werkt preventief en vormt een beschermende barrière tussen personen.  

BARRIO preventie scherm

Onze BARRIO preventie schermen bieden de oplossing voor uw onderneming. Met behulp van deze schermen kunt u uw organisatie zo inrichten dat contact tussen werknemers en klanten op een veilige manier kan plaatsvinden. De preventie schermen zijn ontwikkeld met het materiaal plexiglas. Plexiglas is zeer veelzijdig en net zo helder als gewoon glas. Het krast wel snel, maar de kans op breuk is nihil. Daarnaast is plexiglas erg duurzaam, sterk, licht en goedkoop. Een goede investering dus!  

Grootte van het preventie scherm

Er is bekend dat hoe groter en passender het scherm is, hoe minder groot de kans op verspreiding is bij het eerste contact. Wanneer u een scherm aanschaft moet u dus goed in de gaten houden dat u de juiste afmetingen neemt. Wij hebben twee standaard maten in ons assortiment: 1000mm x 800mm en 1200mm x 800mm. Daarnaast is het ook mogelijk om het scherm op maat te laten maken door ons zodat deze in elke unieke situatie past. 

Plaatsen van een preventie scherm

Onze preventie schermen kunnen zowel hangend als staand gemonteerd worden. Het scherm is snel en gemakkelijk te plaatsen. Met behulp van de stelvoeten, klemmen en voetplaten, is het positioneren van het scherm zeer makkelijk. Wilt u het scherm liever ophangen? Via het ophangsysteem is dit een zeer eenvoudige klus. U hangt deze snel en gemakkelijk aan het plafond. Bij ontvangst kunt u het folie aan beide kanten van het scherm verwijderen en het scherm schoon maken met een microvezeldoek of water. 

Direct bestellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak