Rocor Kantoorinrichting

Bel voor informatie: 03-213 78 78

RBM 800 New edition

RBM 800 New Edition
Sinds de lancering van de eerste RBM-800 serie zijn wij maatgevend geweest als het gaat om het comfort en de functionaliteit van bureaustoelen. Bij de 800 New Edition is de vormgeving licht aangepast. De lijnen zijn net iets fijner en slanker. Bovendien zijn de materialen milieuvriendelijker. Net als voorheen is de stoel ontworpen voor de gebruiker. RBM 800 New Edition biedt u aangename werkdagen in een stoel die het lichaam op de juiste plaatsen ondersteunt en ontlast.

6 jaar garantie op al onze producten
Wij zien het als onze taak kantoor-, conferentie- en kantinemeubelen te ontwerpen, produceren en te leveren die wat betreft kwaliteit en goed ontwerp volledig voldoen aan de verwachtingen van de gebruiker. Daarom geven wij zes jaar garantie op al onze producten, zoals vastgelegd in onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. Levenspassie garantie op gasveer.

Tests
Onze producten moeten tegen een stootje kunnen. Dag in, dag uit, vele uren per dag en vaak door verschillende typen gebruikers. Dat vereist kwaliteit tot in het kleinste detail en zeer grondige tests o.a. op het gebied van duurzaamheid van onze producten.
 

Downloads

website

RBM 800 New edition