Rocor Kantoorinrichting

Bel voor informatie: 03-213 78 78

Stitch - Simple

 

Over akoestiek op werkplek

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat overlast van geluid een groot effect heeft op onze productiviteit en zelfs kan leiden tot strees en ziekte. De moderne kantoortuinen met vaak open structuur en de hedendaagse arbeidsomstandigheden in onze dynamische wereld vragen ons om een passend akoestische oplossing.
De engelse specialist Icon heeft speciaal hiervoor een aantal wandsystemen ontworpen die aan al uw wensen en eisen zullen voldoen. Dat akoestiek niet ingewikkeld is bewijst de eenvoudige ABC formule van Icon:
Absorveren - Blokkeren - Comfortabel Werken!
Uiteraard beschikt Icon daarnaast over een eigen R&D afdeling voor maatwerk.

Wat is het akoestiche effect!

Elk materiaal heeft een absorptiewaarde variërend van 0 to 1, waarbij 0 de geluidsgolven volledig weerkaatst (denk aan glas) en 1 volledig absorbeert. Icon gebruikt naast diverse absorberende stoffen ook een speciale foam van Basf. De tests wijzen op de absorptie van de spraak-frequentie (500-400 Hz).

Stitch

Rondom gestofferde 32mm dikke scheidingswanden in opzet en voorzet -variant, voorzien van 4 soorten stiksel afwerking in 2 kleuren garen (wit of zwart). Optioneel ook in akoestische versie leverbaar.
Personaliseer uw wand met 3 stofkleuren randafwerking.
Beschibaar in: Wave, Square, Zig-zag en Rib uitvoering.

Simple
Romdom gestofferde 28mm dikke scheidingswanden in opzet en voorzet-variant. Optioneel ook in akoestische versie leverbaar.
Personaliseer uw wand met 3 stofkleuren randafwerking.

 

Downloads

Simple
Stitch

Stitch - Simple