Rocor Kantoorinrichting

Bel voor informatie: 03-213 78 78

Q4 screen

Scheidingswanden Q4 zijn leverbaar in diverse maten en uitvoeringen. Koppelbaar of verrijdbaar, voor elk doel de juiste wand. De wanden van 22 mm zijn gemaakt van geluidsabsorberend materiaal en standaard kunnen worden uitgerust met een managementrail aan de bovenkant van de wand ten behoeve van brieven- en pennenbakjes of een monitorarm, voor een georganiseerde werkplek.

Technische kenmerken

SCHERMEN EN SCHEIDINGSWANDEN
De omlijsting van de schermen en scheidingswanden is vervaardigd in geëxtrudeerd en geanodiseerd aluminium, met afmetingen 38x38 mm, elk verbonden met epoxygecoate aluminium hoeken. Beide zijden van de omlijsting werden voorzien met een accessoirerail, voor verticale en horizontale bevestiging van allerhande accessoires. Elke scheidingswand heeft 2 kleine zilverkleurige voetjes in ABS, h. 113 mm, met vierkante doorsnede en afmetingen 33x33 mm, met nivelleervoetjes onder de bodem (afstelrange +/- 5 mm). Schermen en scheidingswanden zijn beschikbaar in 5 materialen:
- 25 mm dik trommelpaneel in zilver of witte melamine;
- 25 mm dik trommelpaneel bedekt met onontvlambaar Trevira textiel CS 100% polyester;
- 8 mm dik gestreept mat polycarbonaat;
- 4 mm dik spiegelvrij mat metacrylaat.
- 8 mm dik houtvezelplaat met melamine houtafwerking.

Bij gebruik van afwerkingen zoals polycarbonaat en metacrylaat is de omlijsting voorzien van een zilverkleurige ABS afdichting. De steunen en scharnieren voor aaneenschakeling van de scheidingswanden zijn vervaardigd in aluminium met epoxy coating. De schraagpoten zijn vervaardigd in staal met epoxy coating met afmetingen 425 x h.400 mm, met nivelleervoet, voor een afstelrange van +/- 10 mm. Beschikbaar in de versie op wieltjes met rem, met diameter 40 x h. 45 mm, vervaardigd in plastic met rubbercoating. Tevens is een versie beschikbaar met bekabelde scheidingswanden, uitgerust met een kabeldoorvoer met diameter 60 mm: voor bestelling van deze versie moet u in de code PO wijzigen in FO en PM in FE en 16 punten (1 doorvoer, B60-100cm) of 29 punten (2 doorvoeren, B120 -180cm) bijvoegen aan de prijs.

Downloads

Bochure & prijzen

Q4 screen