Rocor Kantoorinrichting

Bel voor informatie: 03-213 78 78

renovatie, maatwerk, schilderwerk, plafonds, systeemwanden, data & elektriciteitswerken, vloerbekleding, ontwerp

Projectinrichting
Ons doel is om het leven op de werkvloer te aangenaam te maken. Dit doen wij door middel van het leveren van flexibele, functionele, duurzame en ergonomische werkplekken die inspireren en succes brengen! Hierbij streven wij ernaar u een complete oplossing te bieden voor uw totale projectinrichting.
Doordat wij alles zelf coördineren, zijn wij uw enige aanspreekpunt voor alle fases van uw project; dat kan gaan van alleen een ontwerp tot een complete verbouwing. Wij dragen zorg voor de gehele ontwikkeling van uw project!
Als aanvulling op onze core business bieden wij u daarom extra diensten aan met dezelfde betrouwbare en professionele service.

Renovatie
Wilt u uw pand (gedeeltelijk) renoveren? Ook hier kunnen wij u van dienst zijn door u een compleet advies op maat te bieden. Of het nu gaat om een werkkamer of een gevel, wij maken een uitgebreid en overzichtelijk plan van aanpak voor u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk
Wenst u een interieur met meer detail voor design? Als specialist op het  gebied van design creëren wij een geheel eigen ontwerp op basis van uw wensen. Onze vakmensen staan u graag te woord.

Schilderwerk
Wij verzorgen alle schilderwerken voor zowel binnen als buiten. Om de kwaliteit van het schilderwerk te behouden en toekomstig onderhoud te minimaliseren, werken wij uitsluitend met professionele schilders die gebruik maken van hoogwaardige produkten en materialen. Hieronder vallen ook het behang- en spuitwerk.

Systeemplafond
Systeemplafonds moeten aan veel eisen voldoen, denk bijvoorbeeld aan veiligheid, milieu, maar ook functionaliteit, duurzaamheid, prijs/kwaliteit, en uitstraling spelen een belangrijke rol. Om dit te combineren met uw wensen komen wij graag bij u langs om een passend voorstel te maken.

Verlichting
De uitstraling van uw interieur wordt mede bepaald door de juiste verlichting. Wij bieden alle soorten verlichting van low budget tot aan design, wij adviseren u graag over verlichting passende in uw ruimte.

Scheidingswanden
Voor in zowel grote als kleinere ruimtes bieden systeemwanden een perfecte ruimtelijke oplossing. Doordat de scheidingswanden makkelijk te verplaatsen zijn, bevorderen zij de functionaliteit en het werkplezier van de ruimte. Maar ook de uitstraling is net zo belangrijk, daarom levert Rocor alleen duurzame en kwalitatief hoogstaande scheidingswanden.

Data & elektriciteitswerken
Een computernetwerk aansluiten? Een beveiligingsinstallatie nodig? Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarvoor u bij ons terecht kunt. Wij werken samen met gecertificeerde bedrijven die voor u alles op het gebied van data en elektra uitvoeren.

Vloeren
Wij verzorgen diverse vloerafwerkingen, zowel harde als zachte vloeren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor commercieel gebruik kunt u onder andere denken aan:
- Tapijttegels (mogelijk om patronen en logo’s af te beelden) Linoleum, Laminaat en PVC
- Giet- en coatingvloeren
- Sportvloeren
De mogelijkheden voor vloerafwerkingen zijn bij Rocor oneindig. Voor alle soorten vloeren is er een uitgebreid assortiment aan keuze. Neem gerust contact met ons op voor een passende oplossing.

Ontwerp
Rocor maakt voor u een compleet interieuradvies op maat. Dit advies omvat o.a. een gedetailleerde omschrijving van de gekozen produkten en diensten als ook een visuele presentatie (plattegronden en impressies) van de betreffende ruimte. Alle materialen en kleuren worden doorgenomen zodat u een goede voorstelling kan maken van het eindresultaat.

Inventarisatie
Voor een goedlopend project is een juiste offerte noodzakelijk. Daarom investeert Rocor veel tijd in het vooraf bespreken van uw wensen en eisen. Elke organisatie is tenslotte weer anders en daarom is elk voorstel weer uniek.

Doet u een beroep op ons voor de totaalinrichting van uw kantoor? Bel gerust 03 213 78 78.