Snel en flexibel kantoormeubilair huren

Alles wat u nodig heeft voor kantoor. Dat verhuurt Rocor. Van complete werkplekken, callcenters en kantoortuinen tot bureaustoelen, tafels, barkrukken en accessoires zoals een kapstok, klok of prullenbak. Wij verhuren een bijdetijds en ruim assortiment aan kantoormeubelen. Van merken als Grammer, Herman Miller en Entrada. Maar ook ergonomische bureaustoelen van HAG en Rovo. En dat binnen 24 uur in heel Nederland en België.

Altijd een oplossing

Al sinds 1992 is Rocor uw verhuurpartner voor tijdelijk kantoormeubilair. Wij verhuren, leveren, plaatsen én monteren alle producten ter plekke. Zo kunt u zonder zorgen uw werk doen. Wat uw specifieke wensen ook zijn, wat uw tijdelijke inrichting ook is en aan welke aantallen u ook denkt, ons verhuurteam staat voor u klaar. Voor elke situatie heeft Rocor een oplossing.

Altijd voldoende voorraad

Of u nu vier weken tijdelijke inrichting nodig heeft of meer dan een jaar, wij hebben een modern ingericht magazijn met voldoende voorraad. In no time kunnen wij honderden complete werkplekken leveren. En na de verhuurperiode halen wij alles ook weer op. Mocht u besluiten om de kantoormeubelen toch langer te huren of alsnog te kopen, dan kan dat natuurlijk.

Altijd recent of nieuw meubilair

Ons kantoormeubilair is netjes, representatief en van de beste kwaliteit. Onze meubels zijn ons visitekaartje. Alle meubels die u bij ons huurt – van uitsluitend A-merken – zijn dan ook zeer recent of nieuw.

Weten wat de verhuurmogelijkheden zijn? Vraag een offerte op via info@rocor-verhuur.be of bel naar +32 (0)3 2137878.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak