Akoestiek kantoor

Op een kantoor gebeurd altijd van alles, bellen, vergaderen, overleggen etc. Dit alles kan soms leiden tot overlast bij uw collega’s, zeker wanneer de akoestiek in de ruimte niet goed is geregeld. Een goede akoestiek houd eigenlijk in dat de ruimte natuurlijk klinkt en het geluid niet hol klinkt of galmt.

Wij geven u graag een aantal tips hoe u deze goede akoestiek kunt creëren. Een goede akoestiek werkt namelijk een stuk prettiger. Daarnaast vindt u bij ons een ruim assortiment aan producten, zoals geluidswanden, die helpen voor een goede akoestiek. Ook staan onze specialisten graag voor u klaar en komen bij u langs om de akoestiek in uw ruime in orde te maken. Bekijk ons assortiment of contact ons vrijblijvend.

Waarom is akoestiek op kantoor zo belangrijk?

Een slechte akoestiek op kantoor wordt vaak gezien als drukte, vermoeidheid, chaos en slechte concentratie. Wanneer de akoestiek bij u op kantoor niet goed is zijn de medewerkers tot wel 12% minder productief. Een slechte akoestiek kan lange termijn zelfs leiden tot gezondheidsklachten. Zorg er daarom voor dat uw kantoor voorzien is van akoestische materialen, zodat uw collega’s in alle rust kunnen werken.

akoestiek kantoor

De beste tips voor goede akoestiek op kantoor

Wanneer u zelf aan de slag wilt gaan met het verbeteren van de akoestiek op kantoor, kunt u dit doen aan de hand van de onderstaande tips. Het is belangrijk dat u eerst de bron van het geluidsoverlast nagaat, zodat hier vervolgens iets aan kan worden gedaan.

Rocor ontzorgt u volledig

Er zijn een hele hoop oplossingen voor slechte akoestiek op kantoor, zoals het verplaatsen van printers en ventilatoren, het creëren van afgesloten werkruimtes, het verhelpen van galm met een akoestisch plafond of het gebruik van geluidsabsorberend materiaal. Maar ook softseating, geluiddempende vloerbedekking en kasten met akoestische perforatie verbeteren de akoestiek.

Wij kunnen u als totaalinrichter volledig ontzorgen en bij u langs komen om de akoestiek te verbeteren. Het is uiteraard ook mogelijk om bij ons alleen de akoestische producten voor uw kantoor te bestellen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak