Schoolmeubilair

Schoolmeubilair

Gezond leren

Op zoek naar ergonomisch schoolmeubilair? Om een nieuwe school in te richten of bestaande tafels, stoelen, kasten en borden te vervangen? Neem dan contact op met Rocor via +32 (0)3 2137878 voor een onafhankelijk en passend advies. Wij weten hoe belangrijk goed, stabiel en duurzaam schoolmeubilair is. Want leerlingen zitten tijdens het doorlopen van de basisschool meer dan 8.000 uur op hun stoeltje en aan hun tafel. En wist u dat u bij ons ook schoolmeubelen kunt huren of leasen? Wel zo slim.

Schoolmeubilair voor alle leeftijden

Belangrijk is dat een goede schooltafel, schoolstoel of schoolkast stabiel is, tegen een stootje kan, onderhoudsvrij is en met gemak enkele jaren meegaat. U kunt kiezen uit tafels voor een of twee personen. In hoogte verstelbaar, dus geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

 

Stabiele kasten voor elke vloer

Of u nu een kast zoekt met draaideuren, roldeuren of schuifdeuren, Rocor heeft het. Al onze kasten zijn afsluitbaar en instelbaar voor oneffen vloeren. Daarbij bieden wij u ook speciale laptop- en tabletkasten.

 

Schoolborden voor krijtjes of markers

Wat spreekt u het meeste aan, het klassieke krijtbord of een whiteboard waarop u met een marker schrijft? Het schoolbord voor krijt heeft over het algemeen meer schrijfoppervlakte dan het whiteboard. Maar een modern whiteboard is weer makkelijker schoon te maken. Aan u de keus. Ook handig: een prikbord van kurklinoleum. Ideaal voor intensief gebruik.

 

Goed om te weten

Op de meeste schooltafels krijgt u standaard vijf jaar garantie.

 

Bekijk ons volledige aanbod schoolmeubilair online of kom langs in onze showroom. Bel +32 (0)3 2137878 voor een afspraak en bekijk uw schoolinrichting van dichtbij.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak