Het nieuwe werken

Je werk doen waar, wanneer, hoe en met wie je wilt. Dat is het nieuwe werken. Een omslag die niet alleen organisaties verandert, maar ook werkprocessen, werkomgevingen en het gebruik van technologie beïnvloedt. Het ultieme doel: efficiënter en effectiever werken met een hogere medewerkerstevredenheid. Rocor helpt uw kantoor bij een integrale aanpak van organisatie, technologie en werkomgeving.

Klaar voor de toekomst

Het nieuwe werken maakt organisaties productiever. Ook bent u beter in staat om jong talent aan u te binden voor een langere termijn. Essentieel voor een succesvolle toekomststrategie. Vooral als u weet dat de komende tien jaar ongeveer 40 miljoen Europeanen met pensioen gaan, terwijl slechts 25 miljoen jonge mensen de arbeidsmarkt betreden. Bent u al klaar voor het nieuwe werken.

 

Alles draait om flexibiliteit

De tijd is voorbij dat medewerkers alleen op kantoor werken en altijd op dezelfde werkplek. De behoefte aan verschillende soorten werkplekken en het modulair kunnen aanpassen van werkruimtes naar eigen behoefte groeit. Anno nu draait alles om mobiliteit, diversiteit en flexibiliteit.

 

Technologische ontmoetingsruimten

Werknemers komen vooral naar kantoor om collega’s te ontmoeten, samen te werken en kennis uit te wisselen. Verschillende soorten ontmoetingsplekken, zowel formeel als informeel, zijn nodig. En vaak geïntegreerd met de modernste technologie.

Ontdekken hoe het nieuwe werken bijdraagt aan uw succesvolle toekomststrategie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij adviseren u graag. Bel +32 (0)3 2137878.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak