Inspirerende dingen doen

Bijdragen aan de prestaties van medewerkers en zo het succes van uw organisatie vergroten. Dat is het doel van Rocor. Uw bedrijfsrendement verhogen met mooie, dynamische en ergonomische kantoorinrichting. Van ontwerp tot realisatie. Zodat u geweldige inspirerende dingen kunt doen.

Laat uzelf zien

Hoe uw bedrijf is ingericht zegt alles over uw organisatie. Zo straalt de bedrijfsinrichting uit wie u bent, wat u doet en hoe u dat doet. Het juiste interieur speelt in op de behoeften van medewerkers. Wat hebben zij nodig om hun werk goed te doen? Wij zorgen ervoor op een slimme en gezonde manier.

Uw ideale kantoor

Samen met u kijkt Rocor welke activiteiten er plaatsvinden in uw organisatie en hoe we die het beste kunnen faciliteren. Met als doel: een omgeving creëren waar medewerkers zich prettig voelen, elkaar kunnen ontmoeten en geïnspireerd worden. Kortom, uw ideale kantoor.

Neem vandaag nog contact op

Of u nu vragen heeft over het nieuwe werken, ergonomie, akoestiek, verlichting of projectinrichting, renovatie en turnkey kantoorinrichting, bel ons vandaag nog op +32 (0)3 2137878. Vaak kunnen wij uw vragen direct beantwoorden. Of we komen vrijblijvend bij u langs om ter plekke inrichtingsadvies te geven.

Van de herinrichting van uw kantoorpand, een interne verbouwing en ergonomisch advies tot oplossingen voor een galmende akoestiek en het aanschaffen van nieuwe bureaustoelen: wij staan voor u klaar.

Inspiratie opdoen voor uw bedrijfsinrichting? Bezoek onze showroom in Wommelgem. Wij verwelkomen u graag.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak