Alles begint bij een goed idee

Succesvol ondernemen begint bij een goed idee. Dat geldt ook voor een productieve, plezierige en gezonde werkomgeving. Bent u op zoek naar nieuwe kantoorinrichting? Maak dan gebruik van de expertise van onze projectstudio. Onze ontwerpers maken indelingsvoorstellen, geven kleur- en materiaaladvies en een preview met visualisaties in 3D. Dit alles afgestemd op uw wensen en behoeften.

Tekeningen op schaal

Ideeën tot leven brengen. Dat is de taak van onze interieurontwerpers. Zij beschikken over de modernste software waarmee uw werkomgeving exact op schaal kan worden ingetekend. Dus plattegronden inclusief ramen, deuren en zelfs radiatoren. Zo zien wij niets over het hoofd bij het optimaal indelen van uw kantoor.

Visualiseren in 3D

Wilt u uw nieuwe inrichting, lichtplan, kleuren, materialen of sfeer echt voor u zien? Dan maken wij een visualisatie van de plattegronden in 2D of zelfs 3D. Hierin zijn alle gekozen kleuren en materialen van het meubilair eenvoudig aan te passen. Ons werk stopt pas als u tevreden bent over uw toekomstige werkomgeving. Tot in de puntjes. En niet eerder.

Goed om te weten: bij al ons interieuradvies houden wij uiteraard rekening met bouwkundige richtlijnen en wet- en regelgeving.

Maak een afspraak met een van onze stylisten of ontwerpers voor een vrijblijvend interieuradvies. Stuur een e-mail naar info@rocor.be of bel naar +32 (0)3 213 78 78. Wij staan u graag te woord.

Copyright 2021 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

COVID-19 maatregelen

De showroom van Rocor is op afspraak geopend, maak hiervoor een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Wij volgen de huidig geldende maatregelen voor het gewest Antwerpen. Raadpleeg onze pagina over de maatregelen op deze website. Wij volgen de laatste ontwikkelingen en maatregelen zodat wij uw en onze veiligheid kunnen garanderen.

Naar de COVID-19 pagina   of     Maak een afspraak