Ongestoord werken

Bellen, overleggen, vergaderen, lunchen, ontvangen, bijpraten, muziek luisteren. In de gemiddelde kantoortuin gebeurt alles tegelijk. In dezelfde ruimte. Een storende akoestiek ligt dan op de loer. Met als gevolg dat medewerkers zich niet kunnen concentreren, minder presteren en zich onprettig voelen. Akoestische oplossingen voorkomen dat.

Akoestische scheidingswanden

In alle rust je concentreren op het werk. Dat wil iedereen. Ook als je naast de printerruimte zit of bij de pantry. Of als je werkt in een open kantoorruimte. Iedere onderbreking zorgt voor een klein kwartier aan concentratieverlies en tien tot vijftien procent verlaging van de productiviteit. Rocors akoestische scheidingswanden en kantoorschermen zijn geluiddempend en van hoge kwaliteit. Voor elk kantoor hebben wij een oplossing.

Voorkom klachten, verbeter de akoestiek

Stress, een hogere bloeddruk en ook slaapstoornissen. Klachten die ontstaan door blootstelling aan lawaai. Niet voor niets is een slechte akoestiek een van de grootste klachten over de werkomgeving. Onnodig, want kleine aanpassingen kunnen al het verschil maken. Bijvoorbeeld het verplaatsen van printers en ventilatoren, het creëren van afgesloten werkruimtes, het verhelpen van galm met een akoestisch plafond of het gebruik van geluidsabsorberend materiaal. Maar ook softseating, geluiddempende vloerbedekking en kasten met akoestische perforatie verbeteren de akoestiek. Vraag naar de mogelijkheden.

Goed om te weten: er zijn studies waaruit blijkt dat er gemiddeld één verstoring is per minuut in een kantoortuin. Iemand die iets laat vallen, langsloopt of praat. Heel veel mensen presteren daardoor slechter en sommigen vallen er zelfs door uit.

De akoestiek verbeteren en zo de productiviteit?Bel +32 (0)3 2137878 voor meer informatie.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak