Vergadermeubilair

Vergadermeubilair

Vergadermeubilair kopen bij Rocor

Vergaderen: het is een van onze dagelijkse taken op kantoor. Daarom mag kwalitatief vergadermeubilair niet ontbreken in uw kantoorinrichting. Het succes van een onderneming begint namelijk vaak met goede communicatie. Een inspirerende vergaderzaal of overlegplek is dan ook essentieel.

Rocor biedt u flexibele, praktische en gebruiksvriendelijke vergadertafels en vergaderstoelen. Traditioneel of eigentijds. Van individuele tafels, inklapbare groepsopstellingen en in hoogte verstelbare conferentietafels tot hoge, kantelbare vergadertafels. Bij Rocor Kantoorinrichting vindt u het allemaal. Bekijk het volledige assortiment hierboven of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van het perfecte vergadermeubilair.

Vergadermeubilair in alle soorten en maten

Het aanbod aan vergadermeubilair is bij Rocor erg breed. U vindt bij ons zowel stoelen als tafels in verschillende soorten maten. Het is daarnaast ook mogelijk om uw volledige vergaderruimte door ons in te laten richten. Dan zullen onze interieurspecialisten voor u aan de slag gaan.

Het is natuurlijk ook mogelijk om losse vergaderstoelen of een vergadertafel bij ons te bestellen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit klaptafels, vergadertafels, conferentietafels, flexibele tafels en directietafels.

Waarom uw vergadermeubilair bestellen bij Rocor?

Het bestellen van vergadermeubilair doet u vaak niet zomaar, daar gaat vaak een hoop speurwerk aan vooraf. Wij van Rocor vinden het daarom belangrijk om u persoonlijk goed advies te geven en u te ondersteunen bij het kopen van vergadermeubilair. Wij maken er onze uitdaging van om meer dan alleen een werkplek te creëren. Hierbij speelt persoonlijk contact bij ons een grote rol.

Meer weten over ons luxe vergadermeubilair?

Wilt u meer weten over ons luxe vergadermeubilair of heeft u specifieke vraag over de prijzen, de levertijd of ander zaken? Neem dan gerust contact op met ons specialisten. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste vergadermeubels.

Het is daarnaast ook mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom om inspiratie op te doen. Zo kunt het vergadermeubilair eerst zien en testen, zodat u zeker weet dat u een goede keuze maakt.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak