Vergadermeubilair

Vergadermeubilair

Rond de tafel

Het succes van uw onderneming begint bij goede communicatie. Een inspirerende vergaderzaal of overlegplek is dan ook essentieel. Rocor biedt u flexibele, praktische en gebruiksvriendelijke vergadertafels en vergaderstoelen. Traditioneel of eigentijds. Van individuele tafels, inklapbare groepsopstellingen en in hoogte verstelbare conferentietafels tot hoge, kantelbare vergadertafels. Voor op de agenda.

Ontdekken welk vergadermeubilair u het meeste aanspreekt? Bel +32 (0)3 2137878 voor een bezoek aan onze toonzaal in Wommelgem. Hier vindt u ook accessoires als kantelborden, whiteboards en powerdocks om uw vergaderruimte aan te kleden.

Copyright 2021 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

COVID-19 maatregelen

De showroom van Rocor is op afspraak geopend, maak hiervoor een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Wij volgen de huidig geldende maatregelen voor het gewest Antwerpen. Raadpleeg onze pagina over de maatregelen op deze website. Wij volgen de laatste ontwikkelingen en maatregelen zodat wij uw en onze veiligheid kunnen garanderen.

Naar de COVID-19 pagina   of     Maak een afspraak