luxe kantoormeubelen

Rocor: dé design kantoor- en projectinrichter

Is uw huidige kantoor toe aan een make-over en wilt u dit hét visitekaartje maken van uw onderneming? Dan is een ‘design kantoor’ echt iets voor u. De interieurontwerpers van Rocor staan voor u klaar en denken graag met u mee bij het maken van een kantoor ontwerp.

Of u nu wilt gaan voor een modern strak kantoor of voor een meer speels kantoor, de mogelijkheden bij het designen van een kantoor zijn erg breed. Wij denken hierbij graag met u mee en komen graag bij u langs om de mogelijkheden in kaart te brengen. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Een maatwerk design kantoor

Bij Rocor zijn we er in gespecialiseerd om maatwerk kantoorinrichtingen te realiseren. Wanneer wij de totaalinrichting voor u uit handen nemen, hoeft u zich zelf nergens meer druk over te maken. Wij zullen alles tot in de puntjes voor u verzorgen zodat u binnen een korte tijd kunt werken in uw eigen op maat gemaakte design kantoor.

design kantoor

Onze interieurontwerpers denken graag met u mee en hebben de juiste expertise om een nieuw en speciaal kantoor voor u te ontwerpen. Doordat we beschikken over de nieuwste en modernste software kunnen we uw werkruimte exact op schaal in tekenen. Hierbij krijgt u een complete plattegrond met ramen, deuren en zelf radiatoren.

Kantoormeubilair van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u uw design kantoor tot in detail wilt inrichten kunnen hoogwaardige kantoormeubelen natuurlijk niet ontbreken. Het is bij ons niet alleen mogelijk om uw kantoor volledig in te laten richten, u kunt er ook voor kiezen om bij ons kantoormeubilair te kopen of te huren. Dit is een voordelige optie en geeft u kantoor toch direct een nieuwe uitstraling. Zo vindt u binnen ons aanbod hoogwaardige bureaustoelen, bureaus en andere kantooraccessoires van merken als Herman Miller, HÄG en Grammer Office.

De specialisten van Rocor staan voor u klaar

Wilt u meer weten over het laten inrichten van een design kantoor door Rocor of wilt u meer informatie ontvangen over een specifiek product binnen ons aanbod? Dan staan onze specialisten graag voor u klaar.

Wij kijken er naar uit om uw wensen op het gebied van kantoorinrichting met u te bespreken en denken graag met u mee om het optimale resultaat te behalen. Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak om uw vragen en de mogelijkheden te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak