Duurzaam kantoormeubilair

Wilt u uw kantoor duurzaam inrichten? Dan kan het duurzame kantoormeubilair van Rocor u hierbij helpen. Bij ons vindt u een ruim assortiment kantoormeubelen die voldoen aan de duurzaamheidnorm. Ze gaan erg lang mee en gemaakt van duurzame materialen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om kantoormeubelen een tweede leven te geven en ze niet zomaar weg te gooien. Daarom vindt u bij ons ook tweedehands kantoormeubilair, waarmee u zeker bijdraagt aan een duurzame economie. Verder helpen we u ook graag met het verlengen van de levensduur van uw kantoormeubilair door het te repareren of renoveren van uw kantoormeubilair of volledige kantoorpand. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten? Bekijk ons volledige aanbod of neem contact op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met duurzaam ondernemen.

Ruim aanbod duurzaam kantoormeubilair

Binnen het aanbod van Rocor vindt u een ruime keuze aan duurzaam kantoormeubilair. Van bureaustoelen en bureaus tot verlichting en opbergmeubilair. Bij ons vindt u het allemaal. Of u nu op zoek bent naar een scherp geprijsde kantinestoel of een luxe directiebureau. Bij ons vindt u voor ieder wat wils. Alle kantoormeubelen zijn voor hoogwaardige kwaliteit en gaan erg lang mee, wat bijdraagt aan een duurzaam kantoor. Duurzaamheid en kwaliteit gaan namelijk erg goed samen dankzij de lange levensduur.

Kantoor renoveren

Tweedehands of reparatie van kantoormeubelen

Wanneer u wilt bijdragen aan het milieu bij het kopen van kantoormeubilair, kunt u er ook voor kiezen om tweedehands meubels te kopen. Door de gebruikte meubels een tweede leven te geven bent u erg duurzaam en verantwoord bezig.

Daarnaast beschikken we bij Rocor ook over een reparatie en renovatie service, waardoor u uw huidige kantoor een make-over kunt geven met de huidige meubels. Rocor renoveert uw bestaande pand zodat het weer bruikbaar wordt volgens de huidige normen en maatstaven. Laat uw kantoormeubilair ook altijd goed onderhouden zodat het extra lang mee gaat, wij staan in dit geval ook graag voor u klaar.

Tips voor een duurzaam kantoor

Naast het aanschaffen van duurzaam kantoormeubilair zijn er nog een aantal andere punten die u kunt toepassen om uw kantoor duurzaam te maken. Wij zetten deze tips graag voor u op een rij:

  1. Beperk het papiergebruik, werk zoveel mogelijk digitaal en print dubbelzijdig
  2. Meer planten. Deze zorgen voor meer zuurstof
  3. Scheid het afval op kantoor
  4. Ga voor ledverlichting
  5. Haal stekkers uit de stopcontacten
  6. Stimuleer milieubewuster woon- werkverkeer

Meer weten over duurzaam kantoormeubilair

Wilt u meer weten over het kopen van duurzaam kantoormeubilair? Bekijk ons volledige aanbod duurzaam meubilair of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Rocor staat zowel voor u klaar als totaalinrichter en als leverancier van uw bestelde meubels. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen graag bij het vinden van de duurzame kantoormeubelen waar u naar op zoek bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak