ergonomisch bureau

Ergonomisch bureau

Heeft u regelmatig last van fysieke klachten omdat u hele dagen zittend werk verricht? Of wilt af en toe staand werken omdat het gezond en beter is voor uw werkhouding is. Dan is een ergonomisch bureau van Rocor echt iets voor u. Bij Rocor vindt u een ruim aanbod aan ergonomische zit/sta bureau’s die zowel handmatig als elektrisch verstelbaar zijn. De bureau’s zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten waardoor er voor iedereen een geschikt bureau te vinden is. Wilt u een advies ontvangen of wilt u meer weten over een van de ergonomische bureaus? Dan staan onze specialisten voor u klaar en helpen u graag bij het maken van een goede keuze. 

Onze in hoogte verstelbare bureaus 

De zit-sta bureaus zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een modern kantoor. Ze zijn actief, dynamisch en stimuleren uw collega’s om op een bewust manier bezig te zijn met hun werkhouding. De ergonomische bureaus zijn eenvoudig in hoogte te verstellen en beperkt de fysieke klachten bij uzelf of uw personeel. 

ergonomisch bureau

Binnen ons aanbod vindt u onder andere bureaus van het merk Swan. Dit merk staat bekend als een merk wat “samenwerken” belangrijk vindt. Ze denken graag mee met inrichters en dragen functionele en creatieve oplossingen aan. Een voorbeeld van een zit/sta bureau van Swan is de ‘Swan Products Flex Light’. Dit verstelbare bureau heeft een traverse vrije onderstel en zeer stabiel frame, die u door middel van een slinger kunt verstellen tot 105 cm. 

Een ander populair bureau binnen ons aanbod is de ‘Markant Matrix Click’. Dit Bureau is elektrisch verstelbaar en waanzinnig goed ontworpen met een “click” onderstel. Het bureau wordt verpakt bij u thuis afgeleverd, zo hoeft u zelf alleen nog maar de poten er onder te klikken. Hoe fijn is dat? 

Hoe stel je een zit-sta bureau het beste in?

Een ergonomisch bureau draagt bij aan een goede werkhouding, maar dan is het wel van belang dat u hem goed instelt. Let daarbij op onderstaande aandachtspunten:

  • Let er op dat uw bureau dat u met hangende schouders uw ellebogen kunnen rusten op het tafelblad. 
  • Zorg dat uw beeldscherm op ooghoogte staat en dat u er recht naar kijkt.
  • Uw boven- en onderbenen moeten wanneer u achter het bureau zit in een hoek van 90 graden kunnen staan. Gebruik indien nodig een voetsteun. 

Rocor staat voor u klaar

Rocor is de specialist als het gaat om ergonomisch meubilair of zit/sta meubilair. Wij bieden u een scherpe prijs tegen ongekende service en kwaliteit. Bij ons staat u voorop en doen we er alles aan om uw bureau zo snel mogelijk te leveren. Wilt u meer weten over een bepaald type bureau of wilt u een vrijblijvend advies ontvangen? Contact ons dan gerust. Wij helpen u graag. 

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak