Kantoorinrichting bestellen?

Wilt u uw kantoor een make-over geven of is uw huidige kantoormeubilair toe aan vervanging? Dan kunt ervoor kiezen om een nieuwe kantoorinrichting te bestellen. In dat geval bent u bij Rocor aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot aanbod aan kantoormeubilair en staan graag voor u klaar.

Het is bij ons zowel mogelijk om uw kantoor volledig opnieuw te laten inrichten door onze totaalinrichters, maar u kunt er ook voor kiezen om losse meubels te bestellen. Of u nu op zoek bent naar een bureaustoel, bureau, opbergkast of scheidingswanden? Bij ons vindt u het allemaal tegen een scherpe prijs. Wilt u meer weten over een bepaald product of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van een kantoorinrichting? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag.

Meubels voor uw kantoorinrichting bestellen?

Rocor beschikt over een groot aanbod aan kantoormeubelen van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Van zitmeubilair tot kantoorverlichting, u kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het binnen ons assortiment. U vindt zowel voor een groot en klein budget verschillende meubels waarbij uiteraard functionaliteit, flexibiliteit en stijl bovenaan staan. U kunt er zowel voor kiezen om de meubels te kopen, huren of te leasen.

directiebureau

Wanneer u uw kantoormeubelen bij ons bestelt, geniet u jarenlang van representatief, gezond en kwalitatief meubilair. Daarnaast profiteert u bij ons van het voordeel dat we de meubelen snel kunnen leveren, plaatsen en monteren. Zo hoeft u zelf niks in elkaar te zetten. Hoe fijn is dat?

Totaalinrichting voor uw kantoor

Bij Rocor kunt u niet alleen terecht voor het bestellen van losse kantoormeubelen, wij kunnen ook de volledige totaalinrichting op ons nemen. Wij zijn gespecialiseerd in Turnkey kantoorinrichtingen en ontzorgen u volledig. Met de focus op uw wensen, budget en bedrijfsactiviteiten zullen we de ruimte optimaal inrichten. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met ergonomie, normeringen, efficiency en duurzaamheid.

Rocor staat voor u klaar

Wilt u meer informatie over het bestellen van kantoorinrichting of heeft u een specifieke vraag? De specialisten van Rocor Kantoorinrichting staan voor u klaar. Wij geven u graag een advies en staan voor u klaar. Neem contact met ons op via info@rocor.be of bel +32(0)3-2137878. U kunt ook een afspraak maken om bij ons langs te komen in de showroom in Wommelgem.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak