kantoortrends 2021

Moderne kantoorinrichting

Bent u op zoek naar meubilair voor een moderne kantoorinrichting? Dan bent u bij Rocor aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan moderne kantoorartikelen. Van modern bureau tot moderne stoel. U kunt het zo gek nog niet bedenken of u vindt het op onze website.

Veel bedrijven kiezen tegenwoordig voor een moderne inrichting. Het zorgt er namelijk voor dat de medewerkers die op het kantoor werken of de klanten die bij u op bezoek komen zich thuis voelen en zich in een prettige sfeer bevinden. Een moderne uitstraling is vaak licht en ruimtelijk waardoor het ook bijdraagt aan betere concentratie en een betere werkprestatie. Wilt u een advies over hoe u uw kantoor zo efficiënt en praktisch mogelijk kunt inrichten? Neem gerust contact met ons op over een moderne bureau inrichting.

Moderne kantoorinrichting

Tips voor een moderne kantoorinrichting

Een modern kantoor voldoet vaak aan een aantal kenmerken. Zo wordt er vaak gewerkt met lichte kleuren, een ruimtelijke inrichting en ergonomische meubels. Wij geven je graag wat tips over welke elementen vaak terugkomen in een modern kantoor en hoe u uw kantoor een make over kunt geven.

  1. Werk met flexibele werkplekken: flexibele werkplekken zijn een van de eigenschappen die een modern kantoor heeft. Zo beïnvloedt u het creatieve proces en kan de werknemer zelf kiezen waar hij die dag graag wilt zitten.
  2. Zorg voor voldoende lichtinval: een lichte ruimte met veel daglicht werkt een stuk prettiger dan een donkere ruimte zonder ramen. Het hebben van een lichte ruimte draagt ook bij aan betere werkprestaties.
  3. Openheid en milieuvriendelijkheid: een open ruimte zorgt voor verbintenis en draagt eraan bij dat collega’s beter kunnen samenwerken. Daarnaast is het erg populair om het kantoor een milieuvriendelijke uitstraling te geven. Plaats bijvoorbeeld een aantal planten in de ruimte zodat uw kantoor gelijk een moderne uitstraling krijgt. Maar denk hierbij ook aan ledverlichting, eerlijke koffie en minder printen.
  4. Praktische en mooie meubels: Design meubelen kunnen niet ontbreken in een modern kantoor. Design meubels met een kleurrijke uitstraling, aparte vorm of een multifunctionele functie zijn hier een goed voorbeeld van.

Moderne kantoorinrichting met meubels van Rocor

Bij Rocor beschikken we over een ruim aanbod aan kantoormeubilair en accessoires die erg geschikt zijn wanneer u kiest voor een modern kantoor. Weet u nu zelf nog niet helemaal wat u wilt en wat het beste bij uw kantoor past? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen in overleg met u een advies geven over hoe u het moderne bureau het beste kunt inrichten. Ons team aan deskundige styling adviseurs staat voor u klaar.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak