plexiglas scherm

Plexiglas corona scherm

In de huidige 1,5 m samenleving is het in sommige sectoren soms lastig om afstand te bewaren. Met het BARRIO corona scherm beschermt u uw medewerkers en uw klanten tegen verspreiding van het coronavirus. Het scherm zorgt ervoor dat virussen en bacteriën niet worden overgebracht. Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld op uw terras of in uw winkel. 

Minder kans op besmetting

Het coronavirus verspreidt zich vooral via nies- en hoestdruppels. Een corona scherm biedt bescherming tegen deze druppels waardoor klanten en werknemers elkaar minder snel zullen besmetten. Het scherm vormt daarmee als het ware een soort barrière waardoor de kans op besmettingen vermindert wordt. Daarnaast is het investeren in een plexiglas scherm erg duurzaam. Het plastic is erg sterk, licht en goedkoop. Het is een veelzijdig materiaal dat net zo helder is als gewoon glas. 

Grootte van het corona scherm

Hoe groter en passender het scherm, hoe groter de kans dat bij het eerste contact geen virusdeeltjes worden verspreid. Houdt dus goed rekening met de grootte van het scherm dat u aanschaft. Zorg ervoor dat u deze dus zeer ‘ruim’ neemt. Wij hebben twee standaard maten in ons assortiment: 1000mm x 800mm en 1200mm x 800mm. Het is overigens ook mogelijk om het scherm op maat te laten maken zodat deze in elke situatie passend is. 

Het plaatsen van een plexiglas corona scherm

Het plexiglas corona scherm is zeer gemakkelijk te monteren. Hij is snel bevestigd op een balie of bureau. Met behulp van de stelvoeten die klemmen en voetplaten, is het corona scherm gemakkelijk te positioneren. U kunt er ook voor kiezen het scherm op te hangen. Via de draagconstructie is deze makkelijk aan het plafond te bevestigen.  

Direct bestellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak