Plexiglas scherm

Bescherm uw medewerkers, uw klanten en uzelf met het BARRIO hygiënescherm. Het plexiglas scherm biedt u extra bescherming tegen het overbrengen van virussen en bacteriën. Ook zeer geschikt om te gebruiken als bescherming tegen het coronavirus. Het scherm kan zowel worden opgehangen als worden neergezet. Zo vormt de BARRIO een veilige en subtiele infectiebescherming.

Toepassing van het plexiglas spatscherm

Het plexiglas spatscherm kan in diverse sectoren worden ingezet. Bijvoorbeeld in apotheken, tankstations, winkels, supermarkten, ziekenhuizen, hotels en kantoren. Doordat het scherm zowel neergezet als opgehangen kan worden past hij overal. Het plexiglas spatscherm is eenvoudig en snel op de balie of op de werkplek te monteren door middel van stelvoeten, klemmend of met een set voetplaten en is daarbij flexibel te positioneren. Is het niet mogelijk om het scherm neer te zetten? Kies er dan voor om het op te hangen. Zo biedt het scherm u, uw medewerkers en uw klanten een verhoogde bescherming en vermindert het risico van infecties door virussen en bacteriën.

Het scherm is in de standaard maten 1000mm x 800mm (M) en 1200mm x 800mm (L) verkrijgbaar, met of zonder uitsparing. Daarnaast is het ook mogelijk om het scherm individueel op maat te maken, passend bij iedere situatie.

Direct bestellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak