computer bureau kopen

Thuiswerkplek voor ambtenaren

Sinds begin 2020 zijn we allemaal meer gaan thuiswerken. Het thuiswerken is sindsdien voor veel sectoren een terugkerend onderdeel geworden van ons dagelijks leven en zo ook voor ambtenaren. Veel gemeentehuizen en ambtenaar kantoren zijn een stuk leger de afgelopen tijd.

Het thuiswerken wordt door de ene persoon door prettiger ervaren dan de andere persoon. Want heeft u thuis ook wel een comfortabele werkplek en een rustige omgeving waar u zich kunt concentreren? Wanneer u als ambtenaar thuis nog niet over het juiste meubilair beschikt bent u bij Rocor op de juiste plek. Wij staan graag voor u klaar en helpen u bij het inrichten van uw thuiswerkplek.

Een thuiswerkvergoeding voor rijksambtenaren

Uit verschillende nieuwsbronnen is gebleken dat 120.000 rijksambtenaren in Nederland eens per vijf jaar 750 euro krijgen om een thuiswerkplek in te richten. Dit is vastgesteld door de overheid in een nieuwe cao. U bent bij dit bedrag vrij om zelf te bepalen waar u het aan uit wilt geven. U kunt ervoor kiezen om een nieuwe bureaustoel te kopen, of een ergonomische inklapbaar bureau die bij u thuis na werktijd niet veel ruimte meer inneemt. Heeft u al in gedachten wat u van de thuiswerkvergoeding gaat aanschaffen?

Ruim aanbod thuiswerk meubilair

Het thuiswerken wordt structureel steeds meer gestimuleerd door werkgevers en de overheid. Dankzij de leuke vergoeding die u krijgt voor het inrichten van een thuiswerkplek, zal uw thuiswerkdag ook een stuk comfortabeler verlopen. Bij Rocor vindt u een ruim aanbod aan meubilair voor uw thuiswerkplek. Van een Hybrid Home verstelbaar bureau tot een laptopstandaard, bij ons vindt u het allemaal.

thuiswerkplek ambtenaren

Daarnaast mag ook een comfortabele, ergonomische bureaustoel niet ontbreken aan uw thuiswerkplek. U zit vaak toch de meeste tijd van de dag. Rocor beschikt over een erg groot aanbod aan verschillende bureaustoelen, die vaak helemaal naar uw houding kunnen worden afgesteld.

Onze specialisten staan voor u klaar

Wilt u een advies over hoe u uw thuiswerkplek het beste kunt inrichten of hoe u als ambtenaar uw thuiswerkvergoeding het beste kunt besteden in uw situatie? Onze specialisten staan zowel in Nederland en Belgiƫ graag voor u klaar en kunnen niet wachten om een comfortabele thuiswerkplek voor u te creƫren. Vraag een vrijblijvende offerte aan of contact ons voor meer informatie over thuiswerk meubilair voor ambtenaren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak