plexiglas scherm

Een coronaproof kantoor inrichten

Hoewel de Corona periode nog steeds in volle gang is en we met z’n allen nog steeds zo veel mogelijk thuis werken, hopen we toch dat het weer zo snel mogelijk normaal wordt. Of moeten we al spreken over het ‘nieuwe normaal’ waar we op 1,5 meter afstand werken en geen handen meer schudden?

Wilt u nu alvast goed voorbereid zijn op deze situatie wanneer iedereen weer langzaam terug naar kantoor komt? Lees dan vooral verder, wij geven u graag een inzicht in onze bevindingen tips. Mocht u nu hulp nodig hebben bij het inrichten van uw nieuwe coronaproof kantoor of heeft u artikelen nodig zoals spatschermen, gel dispensers of materiaal om de looproute aan te geven. Bij ons vindt u het allemaal. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of bekijk onze producten voor meer informatie. 

Onze tips voor een coronaproof kantoor 

Hoewel de meningen en werkwijzen op dit moment per bedrijf en instelling erg verschillen, worden er bij ieder bedrijf verschillende maatregelen genomen zodat er veilig en op 1,5 gewerkt kan worden. Wij geven u graag een aantal nuttige tips waardoor u uw coronaproof kantoor nog praktischer en veiliger kunt inrichten. 

  • Tip 1: spatschermen plaatsen

Spatschermen dragen eraan bij dat u en uw collega’s op een veilige manier kunnen werken. Door de doorzichtige schermen kunt u een klant of collega wel zien maar loopt u geen risico’s. Ze zorgen voor een veiliger gevoel en zijn in verschillende maten leverbaar. Daarbij heeft u ook de keus of u een staand of hangend spatscherm wilt laten plaatsen. 

  • Tip 2: Werk in shifts en houd afstand

Door in shifts te werken zorgt u er voor dat het niet te druk wordt op de werkvloer. Doordat het minder druk is, zal het ook makkelijker zijn om afstand te houden. Ook het aangeven van een looproute draagt eraan bij dat er makkelijker afstand kan worden gehouden. Let er bijvoorbeeld op dat u niet tegelijk koffie gaat halen of tegelijk gaat lunchen. 

Coronaproof kantoor

  • Tip 3: Zorg voor hygiëne maatregelen

Een schoon kantoor werkt over het algemeen altijd een stuk fijner, maar zeker in deze periode is het belangrijk dat er regelmatig wordt schoongemaakt en dat er een mogelijkheid is om uw handen te reinigen. Werk bijvoorbeeld met speciale gel dispensers zodat u en uw collega’s op ieder moment hun handen kunnen desinfecteren. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over al onze tips en over hoe wij een anderhalve meter samenleving op kantoor voor ons zien? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies over hoe u het kantoor het beste coronaproof kunt inrichten. Wij helpen u graag! 

Copyright 2024 Rocor Kantoorintichting N.V. | Ontwikkeling: VisualMasters

×

De showroom is open op afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier, per e-mail via info@rocor.be of bel +32 (0)3 – 213 78 78.

Maak een afspraak